3D kaarten | Sprookjes

Ooit maakte ik heel fanatiek 3D kaarten en die verkocht ik op markten. Bij het opruimen van mijn hobbyspullen kwam ik de spullen die ik hiervoor had weer tegen. Ik maak nog steeds regelmatig kaartjes, maar 3D had ik al een tijdje niet meer gedaan. Vandaag maakte ik deze drie sprookjeskaarten.

sprookje1

Roodkapje en de grote boze wolf, er kan nog een tekst op.

Sprookje2

Nog een roodkapje en de wolf

sprookje3

En een Assepoester.

Hartstikke leuk om weer eens te doen, en ik heb hier zo veel meer spullen voor dan ik eigenlijk dacht. Ik wil hier zeker weer vaker mee aan de slag gaan.

 

3 gedachtes over “3D kaarten | Sprookjes

  1. Als kind ook super veel gedaan! Nu heb ik niet zo veel tijd voor uitgebreid geknutsel, maar de knutselsmurf in mij blijft toch, ik leuk kaartjes vaak op met stickers of een tekening of frutsels die ik er speciaal voor bewaar omdat ze anders in de prullenbak belanden (mooie stukjes verpakkingsmateriaal, etc.)

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.