Anwen update

In januari adopteerde ik Anwen, een koala met brandwonden door de bosbranden in Australië. Ik had beloofd om de updates die ik zou krijgen te delen, en een paar dagen geleden kreeg ik de eerste, en meteen de laatste, update. En dat is goed nieuws!

Huh, de laatste? Goed nieuws? Ja, het gaat namelijk zo goed met Anwen dat ze terug is in het wild. In de ‘rehabilitation yards’, waar ze sinds december zat, kon ze weer buiten leven en is ze voorbereid om terug te gaan naar de bossen waar ze vandaan kwam. Daar was ze rustig, maar wel actief en ondeugend, en ze genoot van haar bewegingsvrijheid. Op vrijdag 3 april is ze vrijgelaten in de bossen waar ze voor de bosbranden woonde. Dankzij de regen is het bos mooi hersteld.

anwen4

Deze foto is gemaakt bij de vrijlating van Anwen.

In de update werd aangegeven dat het gewaardeerd wordt als je de adoptie door laat lopen voor de rest van het jaar, dat geld zal dan ten goede komen aan de andere koala’s in het Koala Hospital. Dat doe ik natuurlijk, aangezien ik had ‘getekend’ voor een jaar was het eigenlijk niet eens in me opgekomen dat je in deze situatie eerder zou kunnen stoppen. Maar die mogelijkheid is er dus wel, en dat geven ze eerlijk aan, dat vind ik wel mooi.
Ik laat hem dus gewoon doorlopen tot het jaar voorbij is, en in plaats van updates specifiek over Anwen zal ik af en toe een update delen vanuit het Koala Hospital Port Macquarie Australië, want hoewel het verhaal van Anwen hiermee een goede afloop heeft gekregen en daarmee is afgesloten, blijf ik wel algemene updates ontvangen.

7 gedachtes over “Anwen update

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.