Recept | Creamy wrappizza

Eerder deze week hadden we een enorm pak met wraps gekocht omdat we graag burrito’s wilden eten. We hadden niet goed op de verpakking gekeken, en er bleek veel meer in te zitten dan we hadden verwacht. Daarom maakte ik vandaag wrappizza’s, gewoon met dingen die ik toch al in huis had.

img_9269

Ingrediënten voor 1 pizza
Een grote wrap
Crème fraîche
Geraspte kaas naar keuze
4 champignons
1 uitje
Handje pijnboompitten
Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk de wrap met crème fraîche en bestrooi met de geraspte kaas. Snijd de champignons in stevige plakken en snipper de ui grof. Verdeel deze over de pizza. Voeg gorgonzola naar smaak toe, doe er eventueel nog wat geraspte kaas over en strooi er een handje pijnboompitten overheen. Zet de pizza 9 minuten in de oven en eet smakelijk!

Een gedachte over “Recept | Creamy wrappizza

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.