Mijn reversed bucketlist

Ik heb al tijden een bucketlist, waar dingen op staan die ik ooit zou willen doen of bereiken. Achter alles wat ik al gehaald heb zit een linkje. Maar voordat ik een bucketlist had heb ik ook dingen bereikt en gedaan die zeker een plekje op de lijst zouden hebben gekregen als ik die toen al had gehad. Volg je het nog? Hier is mijn reversed bucketlist.

two green pails on ground

Foto door hitesh choudhary op Pexels.com | Naast dromen en doelen stellen vind ik het ook zeker een mooi idee om terug te kijken op en stil te staan bij wat ik al wel bereikt en gedaan heb. Dingen waar ik trots op ben, of bijzondere ervaringen waar ik van genoten heb. Dingen die een plekje op mijn bucketlist verdienen, maar dat nooit gekregen hebben omdat ik in die tijd nog geen idee had wat een bucketlist was. Net als op mijn ‘echte’ bucketlist staan hier grote en kleine dingen op.

 • Een column publiceren in een tijdschrift
 • Paardrijden langs het strand
 • Belijdenis doen
 • Mijn VWO Gymnasium diploma halen
 • Een periode in het buitenland wonen
 • Een kort verhaal publiceren in een echt boek
 • Parijs, Londen, Praag, Budapest en Brussel bezoeken
 • Boogschieten
 • Naar een gala in een sjieke galajurk
 • Bloggen
 • Een assertiviteitstraining volgen
 • Op een podium staan voor echt publiek
 • Mijn rijbewijs halen
 • Samenwonen
 • In de krant staan
 • Een fotoshoot van mezelf laten maken
 • Vallende sterren zien
 • Leren stijldansen en meedoen aan een wedstrijd
 • Mijn eigen groente kweken

Wat staat er zeker op jouw reversed bucketlist?

3 gedachtes over “Mijn reversed bucketlist

 1. Haha ja die heb ik ook ooit een gemaakt, en toen “101 dingen die ik gedaan zou kunnen moeten hebben” genoemd. Reversed bucketlist is een stuk duidelijker. Maar goed, ik had hem natuurlijk wel een beetje expres een domme naam gegeven.

  Stijldansen is wel echt gaaf, dat zou ik ook wel willen leren, maar ik ben bang dat ik er niks van kan…

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.