4x Waarom ik uitkijk naar de lente

Ik ben geen wintermens, dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. Nou hebben we dit jaar geen hele heftige winter gehad, maar dat druilerige herfstweer is ook niet zo mijn ding. Al heeft ieder seizoen zeker zijn charme hoor. Maar ik ben wel echt toe aan lente, en dan vooral hierom.

img_5685

♥ In de tuin aan de slag – oh, het kriebelt! Ik heb zaadjes in huis, ik zie de eerste knoppen tevoorschijn komen in mijn vaste planten en ik heb zo’n zin om nieuwe bloemetjes te kopen om de tuin weer in de voorjaarssfeer te krijgen. Ik ben al wel begonnen met het weghalen van wat onkruid, en we hebben de stenen alvast onder handen genomen met de hogedrukspuit.

♥ Lammetjes kijken – vorig jaar was ik nog op zoek naar een ouderwetse schaapskooi in mijn omgeving, maar nu heb ik er een paar gevonden, dus een bezoekje staat hier zeker op de planning binnenkort. Lammetjes zijn er overigens al, maar ik heb ze tot nu toe nog niet in het echt gezien.

♥ Hardlopen in de buitenlucht – ja, maar, dat kan in de winter toch ook? Klopt, zie inleiding. Bovendien is het in de winter vaak donker als ik tijd heb, en dat vind ik ook niet fijn, ik zie graag wat van mijn omgeving. Dus in de wintermaanden maak ik gebruik van de loopband bij de sportschool, maar dat haalt het niet bij buiten lopen.

♥ Langere dagen – ik merk het nu al, de dagen worden weer langer, en ik heb zo veel meer energie. Laat die lente maar komen!

Ben je ook zo toe aan de lente?

4 gedachtes over “4x Waarom ik uitkijk naar de lente

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.