Hardlopen | Races to run in 2020

Aan het begin van het jaar kijk ik graag welke hardloopwedstrijden ik nog een keer zou willen lopen, en ook dit jaar heb ik weer een lijstje met evenementen die mijn interesse hebben. Of ik ze daadwerkelijk zal lopen weet ik nog niet, ik heb me nog nergens ingeschreven, maar deze houd ik in ieder geval in de gaten.

img_4646

♥ The Night Run Festival – Nijmegen
Deze staat eigenlijk ieder jaar wel in dit rijtje, het is het allereerste evenement waar ik ooit aan meedeed. Inmiddels heb ik deze twee keer gelopen, en het is zo’n leuke run. Wel echt een funrun, het gaat niet om de tijd en er is geen wedstrijdelement. Je kan hem zelfs helemaal wandelen als je zou willen. Door de flinke hoogteverschillen is hij wel pittig.

♥ Eiland Run – Nijmegen
Van dezelfde organisatie is er aan het begin van de zomer de eiland run, deze heb ik nog nooit gelopen maar de route alleen al schijnt erg mooi te zijn. En ook lekker dichtbij.

♥ Run For Kika – Utrecht
Deze heb ik natuurlijk vorig jaar gelopen, en ik wil ook niet ieder jaar ‘bedelen’ om sponsorgeld. Maar KiKa blijft een doel wat ik een warm hart toedraag, en de run was hartstikke leuk, dus wie weet. Ik hou hem zeker in mijn achterhoofd.

♥ Vivelli Challenge Run – Cuijk
Althans, ik hoop dat deze run er weer zal zijn want ik kan er nog niks over vinden. Ik heb deze een paar jaar geleden gelopen, het was de eerste obstacle run die ik deed. Lekker laagdrempelig, en een stuk goedkoper dan de grote namen.

♥ Damloop by Night – Amsterdam
Deze lijkt me al jaren geweldig om een keer te lopen, maar hij is ook behoorlijk massaal. Het is er nog nooit van gekomen om echt mee te lopen.

♥ Santa Run – Wijchen
Tja, als deelnemer van het eerste uur kun je deze eigenlijk niet overslaan toch? Een thuiswedstrijd, maar wel een gezellige.

 

11 gedachtes over “Hardlopen | Races to run in 2020

 1. Wauw, zie ik ineens veel meer reacties dan normaal? hahaha

  Leuk!

  Runs, heb je er al eens over nagedacht om niet te rennen maar te wandelen, en dan de strand zesdaagse? Hier wordt helaas eigenlijk te weinig aandacht aan gegeven.. vind ik.. eigenlijk misschien wel leuker dan de vierdaagse van Nijmegen, maar ja… Ik weet niet, maar ik vind het ook iets voor jou.

  Overigens, mocht ik ooit weer een heel stuk beter worden? Dan zou ik deze zelf ook wel willen lopen, maar goed, ik denk dat het niet gaat lukken nog. 😉

  X

  Like

  1. Wandelen doe ik ook zeker, regelmatig! Als ik een georganiseerde tocht loop schrijf ik daar ook over, maar daar komt het niet zo vaak van. De strand zesdaagse klinkt mooi, maar wel heftig hoor!

   Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.