Inspiratie | De leukste oorhangers om je kerstoutfit compleet te maken

De feestdagen komen er weer aan, en voor veel mensen is dat de ultieme reden om een feestoutfit bij elkaar te zoeken. Hoewel ik geen spannende feestjes ga bezoeken vind ik het wel erg leuk om me feestelijk te kleden, dus die van mij ligt al even klaar. Als je van sieraden houdt kun je daarmee extra uitpakken om je outfit helemaal af te maken.

Deze post is geschreven in samenwerking met My Jewellery

Ik ben gek op oorbellen, maar uit gemak kom ik vaak toch weer uit op twee knopjes in ieder oor. Dat komt ook een beetje doordat ik erg gemakzuchtig ben met mijn haar, niet al mijn oorbellen vind ik mooi bij ieder kapsel. Ik neem me regelmatig voor om meer mijn best te doen en meer af te wisselen, ik heb hele mooie oorringen en oorhangers.
Ik hou zelf van twee uitersten, heel opvallend of juist heel minimalistisch. Je zult mij dan ook vaak zien met een simpel knopje of grote ringen. Ik heb dan ook twee gaatjes in ieder oor, zo kan ik beide combineren.
Bij My Jewellery vond ik een heleboel leuke oorbellen, en deze feestelijke oorhangers vond ik het leukst.

img_7739

De schattige hangertjes met de zwarte steentjes zijn vrij minimalistisch voor mijn doen, maar ik vond ze erg leuk, en om in het kerstthema te blijven: de bedel deed me meteen denken aan een kerstbal.
De sleuteltjes met steentjes vind ik ook erg leuk. Ik hou van de glimmende steentjes, en ze zijn met veel outfits te combineren.
De lange zilveren hangers vol met strass steentjes zijn heel feestelijk. Ik zou ze niet snel naar kantoor dragen denk ik, maar voor een (kerst)feestje vind ik ze super.
Lang, en toch minimalistisch. Deze oorbellen trek je tot de ronding door het gaatje en dat lijkt me een erg raar gevoel, maar ik vind ze wel heel mooi.
De grote ringen met blauwe steentjes zijn helemaal mijn ding, maar helaas heb ik volgens mij maar weinig outfits waar ik die goed mee kan combineren.
Goldfluss of goudsteen is een edelsteen die ik prachtig vind, en als je daar in gelooft, er worden ook enkele positieve eigenschappen aan toegeschreven. De steen zou een positieve werking hebben op het afweersysteem, en een sterke werking hebben op psychische belastingen. Los van de baat die je erbij zou kunnen hebben als je er waarde aan hecht vind ik het een mooie steen die bij veel outfits past.

Draag jij graag oorhangers?

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.