Kerstshow | Tuinwereld Wijchen

Iedereen die me een beetje kent weet dat ik graag naar kerstshows bij verschillende tuincentra te gaan. De kerstshow van de tuinwereld in Wijchen is al een paar weken open, dus we namen een kijkje.

img_6534

Bij binnenkomst werden we begroet door deze vrolijke ijsberen en pinguïns, en daarna kwam het gedeelte met de huisjes.

img_6536

Op één van de tafels was de Efteling nagebouwd.

img_6537

En dit was de andere tafel met huisjes. Dit gedeelte was minder groots opgezet dan andere jaren, en dat vind ik best jammer. De huisjes vind ik het leukst om te zien.

img_6540

img_6539

img_6542

img_6541

Gelukkig was er nog genoeg opgezet om te bekijken. Het meeste zou ik zelf echt niet in huis halen, maar ik vind het zo leuk om te zien.

img_6538

En dan nog even dit. Noot: ik ben er absoluut geen voorstander van om dieren te (ver)kopen in een tuincentrum, en ik wil dat ook niet promoten. Maar ik weet dat er hier wel goed mee omgegaan wordt en dat er iemand bij de dieren staat die daar ook echt verstand van heeft. Hier worden absoluut geen te jonge of zieke dieren verkocht, en er wordt goed opgelet dat ze niet opgepakt worden door grijpgrage kinderen. Dat gezegd hebbende kon ik het niet laten om dit even op de foto te zetten. Kijk die kleintjes nou, in de kerststal.

Al met al een prima kerstshow, maar minder spectaculair dan ik had gehoopt. Jammer dat het deel met de huisjes een stuk kleiner was dan anders, maar een leuke show om het seizoen mee af te trappen.

3 gedachtes over “Kerstshow | Tuinwereld Wijchen

  1. Kerstshows zijn zo leuk! Ik ben al naar de AVri in Dongen. Een van de mooiste middelgrote shows zeggen ze. Binnenkort willen we nog naar Duiven. Heb gehoord dat dat een van de grootste is :-). Ik probeer altijd niet te veel te kopen :-).

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.