DIY | Goodiebag bijdrage – thema: honden

Komend weekend staan we als standhouder op een chihuahuaspeeldag, en de organisator vroeg of we ook een bijdrage aan de goodiebag zouden willen leveren. Een flyer of een visitekaartje bijvoorbeeld. Nou vonden we dat een beetje saai, als ik ergens een bijdrage aan lever doe ik het graag goed. Dus maakte ik schattige pakketjes. Met visitekaartjes natuurlijk.

img_5157

Benodigdheden:
Zakjes
Verschillende soorten hondensnoepjes
Visitekaartjes
Lint
Washi tape

Ik gebruikte voor onze pakketjes plastic zakjes. Liever had ik een duurzamer alternatief gebruikt, maar deze zakjes had ik nog in huis, en ik kon bij ons in het centrum niks betaalbaars vinden, dus toch maar plastic. Voor de toekomst ga ik wel op zoek naar een alternatief.
Het waren eigenlijk zakjes om kaartjes te verpakken, maar ze voldeden ook prima voor dit doel.
In ieder zakje deed ik twee visitekaartjes, één van mij en één van Lief. Bij de Action hadden we verschillende soorten hondensnoepjes gekocht. In ieder zakje zit één stickje, één spekachtig snoepje en vijf simpele snoepjes.
Met de plakrand die al op het zakje zat konden we het dichtmaken, en tot slot heb ik het zakje versierd met een stukje washi tape en een lintje, om het geheel nog iets feestelijker te maken.
En zo hebben we eigenlijk iets heel eenvoudigs gemaakt, maar dit is toch een stuk leuker dan kale flyers of visitekaartjes? Het is een kleine moeite, maar zo’n pakketje valt sowieso meer op dan iets wat verdwijnt in de grote stapel flyers van andere deelnemers. En ik vind het leuk om er iets van te maken als ik zoiets doe.

5 gedachtes over “DIY | Goodiebag bijdrage – thema: honden

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.