Augustus Mini Bucketlist

En zo is er alweer een maand voorbij gevlogen. Tijd voor een terugblik op mijn doelen van de afgelopen maand, en natuurlijk voor nieuwe doelen voor de komende maand.

beach beautiful bridge carribeanFoto door Nextvoyage op Pexels.com | Ik heb het mezelf vooral niet te moeilijk gemaakt in juli, het was tenslotte vakantie. En één van mijn doelen was dat mijn vakantie ook echt vakantie moest zijn, niet te veel moeten dus. En dat is absoluut gelukt.
Mijn andere doel was dat ik iedere dag iets sportiefs wilde doen. En ook dat is gelukt. De ene dag deed ik iets meer dan de andere dag, maar ik heb iedere dag even bewust de tijd genomen om te bewegen.
Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Hardlopen! De vakantie en de hittegolf zijn voorbij, dus geen excuses meer. Ik wil minimaal tien keer gaan deze maand. Hoe ver dat zal zijn laat ik in het midden.

♥ Een nieuw recept uitproberen. Ik heb de afgelopen maand niet echt uitgebreid in de keuken gestaan, terwijl ik dat zo leuk vind om te doen. Ik heb zin om weer een keer iets nieuws te proberen, en natuurlijk ook om dat te delen.

♥ Een leuke diy bedenken en maken voor een housewarming. Leuke ideeën zijn uiteraard welkom.

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

 

 

 

2 gedachtes over “Augustus Mini Bucketlist

 1. Poeh he, ja ik heb zeker wel doelen voor augustus, begin sept. gaan mijn ouders op vakantie en tot die tijd, als het goed is? Ben ik meer in Almere dan daar, dus thuis even goed aan de slag, logeerkamer opruimen en weer een hoop loslaten zullen we maar zeggen, ruimte maken, haakprojecten afmaken en dan aanbieden. Ik ga ervan uit dat voor de laatste week van aug. mijn Liefste nog komt logeren hier en daar, wat niet zeker is en mijn netwerk hier, vrienden/dinnen dus weer eens even zien ook…

  Ik ben vooral met een haakproject al bezig weer nu. Dat ligt al een tijd, maar duurt ook even voor het af is allemaal, hahaha

  Tsjah, verder, zien of ik nog wat netflix kan mee pakken weer, of de films van de vintage maand nog even zien en mijn opname ruimte even wat leger maken 😉

  In tune with the moon zijn… gisteren was nieuwe maan… dat ze dus niet te zien was, en een cyclus lang bewust met haar werken.

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.