April mini-bucketlist

Voor de afgelopen maand had ik natuurlijk weer een paar doelen opgesteld waar ik mee aan de slag wilde. Maart ging hard, maar ik ben helemaal niet ontevreden over de score. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan snel verder.

In maart wilde ik aan de slag met de rommella, en die ziet er inderdaad weer keurig uit. Hij kon wel een opruimbeurt gebruiken, maar nu is alles weer overzichtelijk.
Daarnaast wilde ik planken. Ik heb niet iedere dag geplankt, maar wel bijna, en die twee minuten kan ik gewoon weer halen. Met moeite, dat wel, maar het lukt.
Tot slot wilde ik vijf postcrossingkaartjes versturen. Op de valreep gingen er nog drie kaartjes de deur uit. Waarom geen vijf? Ik had vijf adressen aangevraagd, en twee daarvan waren buiten Europa, dus die konden de laatste keer dat ik keek niet met een postzegelcode. Toen ik vandaag nog eens keek zag ik dat het inmiddels wel kon, dus eigenlijk gaat dat excuus niet op, maar drie van de vijf is netjes.

226114_136036083153806_5159558_n.jpg

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Voorjaarsschoonmaak! Ik wil de badkamer aanpakken, er staat nog een doos met spullen onder mijn bed die uitgezocht moet worden, en ook in mijn kledingkast zitten weer een paar stukken die versleten zijn. Concreet wil ik gemiddeld iedere dag twee dingen weg doen, en inventariseren wat er in mijn kledingkast echt vervangen moet worden.

♥ Iedere week minimaal een dag vegan eten. April is natuurlijk de maand van de Vegan Challenge, maar de hele maand vegan eten zie ik mezelf nog niet doen. Nou zei ik ooit ook dat ik geen vegetariër zou worden, dus zeg nooit nooit. Wie weet komt dat moment nog eens, maar dat moment is niet nu. Maar ik kies wel steeds vaker bewust voor een plantaardige optie, en ik zou me best meer willen verdiepen in vegan eten. Iedere week een dag, zoals vroeger Meatless Monday, dat vind ik een mooi streven om mee te beginnen.

♥ Ik wil de daily wallsit weer oppakken. Net zoals planken heb ik dat een tijdje dagelijks gedaan, maar ook al heel lang niet meer. Leuke uitdaging om weer mee te beginnen. Ik ga deze keer geen streeftijd vaststellen, ik ben gewoon benieuwd hoe lang ik het aan het eind van de maand kan volhouden.

Wat zijn jouw doelen of plannen voor de komende maand?

 

5 gedachtes over “April mini-bucketlist

  1. Wat knap van dat planken! Ga ik komende maand proberen. Heb nu al moeite met 20 seconden. De wall-sit lijkt mij ook leuk om vaker te doen. Vind dat altijd wel ontspannend, tot mijn benen na een tijd pijn doen 😛

    Like

  2. Ondertussen over de helft heen, komt het nog goed met jouw doelen? hahaha vast wel!

    Doelen voor april, pffffff, tsjah, mijn kleinzoon is 1 geworden, maar dat vieren we volgende maand pas door omstandigheden. Samen met dochters verjaardag, verder… eigenlijk geen doelen, het hangt nu even af van mijn Liefste… en wanneer hij geboekt wordt en waar, of ik mee ga, kortom, mijn doelen zijn eigenlijk… onze huizen op orde houden en gezond koken voor ons, en zorgen dat we bewegen en hij zorgt voor de leuke elementen der verrassingen, zoals komend weekend voor mij. 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.