Review | HelloFresh Veggiebox

Vorige week mocht ik de Veggiebox van HelloFresh proberen. In de Veggiebox zitten drie of vier maaltijden zonder vlees en zonder vis. Je kunt zelf kiezen of je drie of vier maaltijden wilt ontvangen, en de maaltijden zijn voor éénJe  tot zes personen, dit kun je ook zelf instellen.

gekregen

 

 

Op Maaltijdbox.com vind je een overzicht met alle vegetarische maaltijdboxen.

Bestellen
Het bestellen van de box is heel eenvoudig. Je kiest welke box je zou willen ontvangen. Je kunt kiezen uit de Original Box, de Quick & Easy Box, de Veggiebox en de Familybox. Bij het kiezen stel je meteen in hoeveel maaltijden voor hoeveel personen je wilt ontvangen. Vervolgens kies je het bezorgmoment, en de box wordt op het gekozen tijdstip gratis bij je bezorgd.

De inhoud van de box
Ik kreeg de Veggiebox, en ik koos voor vier maaltijden voor drie personen. De box werd keurig op het door mij gekozen tijdstip bezorgd, en ik kreeg een grote, goed gevulde doos. In de box zitten vier recepten, en de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt.
De recepten zijn niet moeilijk om te maken, ik denk dat iedereen er wel mee uit de voeten kan, ook als je geen keukenprins(es) bent.

De recepten
De gerechten die ik kon maken met de inhoud van de Veggiebox waren:
♥ Vegetarische burger met zoete-aardappelpartjes
♥ Spaghetti met geroosterde groenten
♥ Vegetarische Griekse schotel
♥ Kokosrijst met pindasaus en gesmoorde groenten
We hebben ons niet helemaal aan de bijgevoegde recepten gehouden. Vooral Lief is een lastige eter, hij kan niet overal tegen en hij lust ook niet alles. Maar ondanks dat hebben we met alle ingrediënten uit de box vier heerlijke maaltijden kunnen maken.

img_3697-1
We kregen niet alles van iedere maaltijd in één keer op, het was tenslotte ook voor drie personen. Maar het is dus ook écht genoeg voor drie personen, niemand hoeft honger te lijden met dit pakket. Wat er overbleef van de maaltijden nam ik de volgende dag lekker mee als lunch.
Een extra shoutout voor de vegaburgers trouwens. Ik verwachte er niet zo veel van, want ik vond ze bij het openen van de verpakking niet zo lekker ruiken. Maar wat waren die lekker! Qua burgers denk ik de beste die ik tot nu toe heb geproefd. Heerlijk mals, en net een echte hamburger.

Hoe is het bevallen?
Op zich hartstikke goed dus. Het is gemakkelijk, en je probeert nog eens iets wat je normaal misschien niet zo snel zou koken.  De producten zijn vers en gezond, en je eet hartstikke gevarieerd. Bovendien kun je de box opzeggen wanneer je wilt, er is geen minimaal aantal boxen wat je moet bestellen. Je kunt het abonnement ieder moment opzeggen, en ieder moment weer heractiveren.
Toch weet ik niet of ik snel weer voor een maaltijdbox zal kiezen, maar dat ligt meer aan ons dan aan de box. Zoals ik al aangaf is Lief een lastige eter, en hoewel ik het erg leuk vind om nieuwe gerechten te proberen wil ik toch wel graag voor twee koken. En dan is zo’n box met standaard ingrediënten gewoon niet zo’n ideale oplossing. Maar ik hou de site zeker in de gaten, en wie weet bestel ik hem nog een keer.

Aanrader?
Wat bij betreft absoluut een aanrader als je houdt van nieuwe gerechten uitproberen, en van gezond en gevarieerd eten. Het is gemakkelijk, je hoeft niet naar de winkel om zelf je ingrediënten te verzamelen, en de recepten zijn duidelijk en eenvoudig om te maken.

 

2 gedachtes over “Review | HelloFresh Veggiebox

  1. Ik heb ook een een weekje een HelloFresh box geprobeerd. De familybox, maar uiteindelijk heb ik hem helemaal aangepast en hadden we een zelf samengestelde box. Ik vind het een super handig en leuk concept, alleen de prijs… Tja. Als je de eerste keer zo’n box besteld met een leuke kortingscode (waarvan er zat te vinden zijn), is het leuk. Maar daarna vind ik de boxen toch wel wat aan de dure kant. Als ik zelf boodschappen doe, is het een stuk goedkoper. Maar ja, dan ben ik wel minder van het andere dingen uitproberen. Dat doe ik weer sneller met zo’n kant-en-klare box.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.