Gewoon even kletsen

road flowers spring treeFoto door Pixabay op Pexels.com | Zo, ik heb eigenlijk ontzettend veel bloginspiratie, maar het komt even niet uit mijn vingers op het moment, dus hier komt gewoon een kletsblogje. Zit je lekker? Ik zit hier heerlijk met de hondjes op de bank, lekker warm, die lijfjes tegen me aan.

We zijn ook een beetje een duf stelletje bij elkaar vanavond hoor. Hoog tijd om een beetje bij te komen van de afgelopen dagen. De hele week heb ik gewerkt, en zaterdag zijn we nog naar een markt geweest.
Woensdagavond na de verkiezingen hebben we geholpen met stemmen tellen. Hartstikke leuk, maar het was zo laat toen we terugkwamen. De volgende ochtend moest ik al vroeg weer werken, dus ik denk dat ik in totaal misschien vier, vier en een half uurtjes geslapen heb. En door de rest van de week ben ik daar geloof ik nog niet helemaal van bijgekomen. Ik word oud.
Zondag konden we gelukkig wel een beetje uitslapen. Met de nadruk op een beetje, want ik ben daar niet meer zo goed in geloof ik. Vroeger kon ik makkelijk tot tien of elf uur slapen, tegenwoordig ben ik blij als ik na acht uur wakker word.
Zondagmiddag gingen we eindelijk het huis van mijn zus bekijken, en ongepland daarna nog even bij mijn ouders langs. Ongepland, maar wel gezellig. En we waren weer laat thuis. Vanavond maar vroeg naar bed.
Ondertussen staat hier Kopen Zonder Kijken aan, ik zou dat dus echt niet durven, het kopen van mijn huis uit handen geven. Maar ieder zijn ding, en ondanks dat ik totaal geen verhuisplannen heb ben ik de laatste tijd gek op huizen en inrichting kijken.
Als het zo afgelopen is dan pak ik nog even een boek, en dan denk ik dat ik maar eens richting bed ga. Fijne avond!

3 gedachtes over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.