6x waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken

Een tijdje geleden stelde ik jullie de vraag wat je nog van mij zou willen weten. Van Saskia kreeg ik drie vragen, en de eerste was ‘waar kunnen mensen je voor wakker maken?’ Daar moest ik wel even over nadenken, want het liefst slaap ik gewoon lekker door. Maar er zijn wel een paar dingen die een uitzondering verdienen.

262984_136035896487158_697149_n

♥ Een bijzonder natuurverschijnsel
Gebeurt er buiten iets bijzonders wat ik alleen in het holst van de nacht kan zien? Dan mag je me best wakker maken. Ik heb bijvoorbeeld wel eens de wekker gezet voor een vallende sterrenregen.

♥ Als je me nodig hebt
Voor de mensen die belangrijk voor me zijn sta ik altijd klaar. Ja, ook ’s nachts, dus als er iets is mag je me wakker maken. Voor een luisterend oor, een knuffel, onderdak, net wat je nodig hebt.

♥ Goeie seks
Die hoef ik niet uit te leggen denk ik. Is wel voorbehouden aan één persoon die me hiervoor wakker mag maken.

♥ Een vakantiereis
Voor een vakantie mag je me altijd wakker maken. Maar als je me midden in de nacht verrast, zorg dan wel even dat je alvast een koffer voor me hebt ingepakt. Geheid dat ik zelf de helft ga vergeten als ik dat met mijn slaapdronken hoofd moet doen.

♥ Een goeie pizza
Of een goeie vegaburger, pierogi, stokbrood met goeie kruidenboter, kaas (als het maar geen geitenkaas is), of een lekker ontbijt.

♥ Brand of ander gevaar
Heeft ook geen uitleg nodig denk ik.

 

2 gedachtes over “6x waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken

  1. Veel herkenbare situaties en net als jij mag je me wakker maken voor een vakantie reisje, noodsituatie en goeie sex 🙂 Dat laatste mag alleen Tommy 😀 Verder slaap ik in alle andere situaties liever gewoon lekker door 🙂

    Like

  2. Oh nee, puntje 3, 4, en 5 mag je me niet voor wakker maken (ook mijn vriend niet). Als er wordt geknoeid met mijn dag-nachtritme dan word ik daar gelijk voor gestraft in de vorm van vermoeidheid overdag, dus die dingen moeten maar wachten tot de volgende ochtend! Vooral ’s nachts of ’s morgens vroeg opstaan om op vakantie te gaan is altijd ellende, dus tegenwoordig houden we daar rekening mee bij het boeken.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.