Gelezen | Verpest van Liesbeth van Kempen

VerpestWanneer coach Barbara in Frankrijk een workshop verzorgt heeft ze al snel in de gaten dat de zeven deelnemers een gedeeld verleden hebben. De onderlinge sfeer is vijandig en ondanks Barbara’s verwoede pogingen komen ze niet nader tot elkaar. Wanneer gedurende de week steeds meer deelnemers verdwijnen wordt duidelijk dat het verleden de zeven in rap tempo en niet zonder gevaar inhaalt. In een race tegen de klok moet de waarheid achterhaald worden.

Verpest‘ is de tweede thriller van deze schrijfster, en het thema maakte dat ik nieuwsgierig werd naar dit boek. Het is niet noodzakelijk om haar eerste boek te lezen, maar de beide boeken hebben dezelfde hoofdpersonages, en in dit boek vind je wel een paar verwijzingen naar het eerste boek. Zelf had ik deze niet gelezen, maar juist door die verwijzingen ben ik wel nieuwsgierig geworden en wil ik ‘Gevaarlijk Spel‘ zeker ook gaan lezen.
Het boek leest als een trein, het is vlot geschreven, en de personages zijn erg herkenbaar. Iedereen kent wel één van de types die in het boek beschreven worden, en dat maakt het extra leuk.
De titel en de achterflaptekst geven wel iets weg, in grote lijnen is het verhaal een beetje voorspelbaar. Maar hoe het nou precies in elkaar zit, en wie overal achter zit, dat blijft toch tot het einde een verrassing, waardoor het in zijn geheel toch een spannend verhaal geworden is.
Aanrader voor thrillerliefhebbers, ook als je niet van bloederig houdt, want bloederig is deze thriller niet. Maar dat maakt het niet minder spannend.

De links in deze post zijn affiliate links, zie mijn disclaimer voor meer info.

2 gedachtes over “Gelezen | Verpest van Liesbeth van Kempen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.