Uit de brievenbus | Pocketletter swap

Tot een paar weken geleden had ik nog nooit van pocketletters gehoord, maar de foto’s die gedeeld waren vond ik zo leuk dat ik er ook wel eens één zou willen maken. Ik stapte in een swapgroepje, en vandaag mochten onze pocketletters open.

img_3582

Van Anita kreeg ik deze mooie pocketletter. Het thema was lente, en dat is goed gelukt, ik werd meteen vrolijk van deze leuke plaatjes. De knijpertjes die eraan zaten zijn ook erg schattig.

img_3587

En dit was de achterkant, al even vrolijk, met leuke inhoud. Stickertjes, parasolletjes, een mooie hartjeshanger en andere leuke knutselspulletjes. En een zelf gehaakte boekenlegger. Ik vind het altijd extra leuk als iemand de moeite doet om een cadeautje voor mij te maken. En natuurlijk een briefje, dat hoort in een pocketletter.

img_3585

En de hele inhoud bij elkaar! Ik vond hem erg geslaagd, een gezellige brief, leuke goodies, ik zou het zeker leuk vinden om vaker pocketletters uit te wisselen. Een combinatie van brieven sturen en iets creatiefs doen, hartstikke leuk.

4 gedachtes over “Uit de brievenbus | Pocketletter swap

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.