Maart mini-bucketlist

Het is alweer maart, aan het eind van deze maand is het jaar alweer voor een kwart voorbij. Gisteren kwam mijn eerste maandelijkse terugblik online, en vandaag kijk ik, zoals altijd op de eerste van de maand, terug op mijn doelen van februari.

Ik wilde twintig kilometer hardlopen, en schreef daarbij dat ik geen winterhardloper was en me daar overheen wilde zetten. Nou was dat laatste niet zo nodig met dit lente-achtige weer, maar die twintig kilometer is gelukt. Veel meer is het helaas niet geworden, in de laatste week maakte ik, niet eens bij het hardlopen, een misstap en had ik een paar dagen last van mijn knie.
Ik wilde ook graag de € 100,- voor KiKa halen, dat is helaas nog niet gelukt. Ik zit nu op € 70,-, wat evengoed een mooi bedrag is natuurlijk. En ik heb nog 3,5 maand om het bedrag op te krikken.
En tot slot wilde ik beginnen met mijn moestuin, en dat is zeker gelukt. Ik kocht een kweekbak, heb al het één en ander gezaaid en ik heb de tuin flink opgeruimd. Laat die lente maar komen.

Tijd voor nieuwe doelen:
♥ De rommella weer een keer aanpakken. Iedere keer als ik dat gedaan heb zit hij na een paar maanden weer vol met allerlei dingen. Daar is het een rommella voor natuurlijk. Op dit moment puilt hij weer aardig uit, dus het is weer hoog tijd voor een nieuwe opruimronde.
♥ Vijf postcrossing kaartjes sturen. Het heeft weer even stilgelegen, vooral door drukte en tijdgebrek, maar ik wil graag weer kaartjes sturen en ontvangen.
♥ Twee minuten planken. Ik heb zó lang niet geplankt, volgens mij bak ik er niks meer van. Maar in combinatie met hardlopen is het wel goed, dus ik wil dat zeker weer gaan doen. Aan het eind van de maand hoop ik weer op de twee minuten te komen, dat moet lukken.

Heb jij doelen voor deze maand?

4 gedachtes over “Maart mini-bucketlist

  1. Jammer dat de postzegels zo duur zijn. Anders had ik veel vaker mee gedaan aan Postcrossing. Ik heb in ieder geval weer eens twee kaarten verzonden.

    Like

  2. Heel erg veel succes met deze mini doelen. Mijn doel is juist MINDER te gaan doen en meer rust te pakken. Luisteren naar mijn lichaam en alles even op een lager pitje zetten. In mijn hoofd MOET van alles, terwijl die eigenlijk alleen van mezelf moet. Ik wil dus minder gaan moeten 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.