Vega-test: broodje bapao

bapaoEen broodje bapao is eigenlijk zo’n snack waar ik af en toe enorm veel zin in heb, maar daarna gerust maanden niet aanraak. Maar toen ik deze week voor het eerst in onze supermarkt de vegetarische variant vond moest ik die natuurlijk proberen. Twee andere had ik al eens geproefd, dus genoeg materiaal voor een testje.

Afbeeldingsresultaat voor Mayam Vegetarisch Bapao ExcellentMayam – Vegetarische Bapao Excellent
Een erg goed gevuld broodje met vegetarisch gehakt en groenten in sojasaus. Ik vond hem erg lekker, maar hij had van mij iets pittiger gemogen. Niet echt te vergelijken met de vleesvariant, maar ik vind hem lekkerder. Er zit in werkelijkheid meer vulling in dan de verpakking laat lijken, dat vond ik wel een positieve verrassing. Meestal is het andersom.
★★★★☆

De Vegetarische Slager – Bapao No Beef Ketjap Gerelateerde afbeelding
Het duurste broodje, maar ook de lekkerste, en zijn prijs zeker waard. Ook deze is erg goed gevuld en ik hou van de ketjapsmaak. Als je iets zoekt om je vleesbapao mee te vervangen en je houdt ook van ketjap dan is deze erg geschikt. Extra pluspunt is dat hij 100% plantaardig is.
★★★★★

Afbeeldingsresultaat voor Mayam Vegetarisch Bapao ExcellentLekker En Snel – Bapao Vegetarisch
Dit was het goedkoopste broodje, en dat was eigenlijk ook wel te proeven. Gevuld met ‘een kruidige vegetarische vulling’. Smaakte absoluut niet verkeerd, maar zou zeker niet mijn eerste keus zijn. Hij was wel lekker pittig. Helaas iets minder goed gevuld dan de andere twee broodjes.
★★★☆☆

Is er een product wat je graag terug zou willen zien in de vega-test? Laat het gerust weten, en misschien komt het een volgende keer voorbij!

7 gedachtes over “Vega-test: broodje bapao

  1. Iedere keer weer wordt ik nieuwsgierig naar de producten die je geteste hebt. Bapao is iets waar ik echt trek in moet hebben anders voelt het enkel als een hap deeg. Fijn dat er meer vulling in zit dan verwacht. Waar heb je de eerste variant gekocht? Ik dip hem wel in wat saus voor meer pit haha.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.