Toch nog een kletsblogje

blaHoi, kom ik toch nog even kletsen want ik ben al weer een hele week stil geweest. De bedoeling was om het bloggen weer een beetje op te pakken als de verbouwing eenmaal klaar was, maar zoals je ziet is het daar niet van gekomen. Een update.

De vloer is klaar! Of nou ja, zo goed als. Maandag is het laatste deel er in gelegd, er moet alleen nog een klein stukje gevoegd worden, maar dat komt volgende week, dat is maar een klein hoekje in de hal, en omdat deze als laatste gelegd is kon dat niet meteen. De rest is nu helemaal klaar, ik zal er volgende week iets van laten zien.
Maar daarmee waren we er natuurlijk nog niet. Alles moest schoongemaakt worden, overal was stof en de meubels moesten weer op hun plaats gezet worden. Omdat ik overdag gewoon aan het werk was en we vooral voor de zware dingen toch echt met z’n tweeën moesten zijn, deden we veel in de avonden. Ook de kasten moesten weer ingeruimd worden.
Woensdagavond zat ik voor het eerst weer even rustig op de bank met mijn drankje, maar toen ik zover was wilde ik vooral rust en niks meer moeten, dus van bloggen kwam het nog steeds niet. Gisteren was ik onverwacht weg dus werd het ook niks, maar vanaf volgende week blog ik weer gewoon zoals jullie gewend zijn. Inspiratie genoeg hier! Morgen ga ik lekker genieten van het mooie weer en mijn vrije dag, maar zondag zal mijn normale weekoverzicht weer online komen. En natuurlijk ga ik langzaamaan ook weer de rust en de tijd vinden om bij jullie te kijken!
Het heeft mijn statistieken trouwens geen kwaad gedaan om iets stiller te zijn, en ik heb zelfs een nieuwe volger. Welkom! Misschien moet ik eens vaker een tijdje mijn mond houden.
En natuurlijk bestond mijn leven niet alleen maar uit verbouwen, werken en slapen deze week hoor. Ik deed bijvoorbeeld ook mijn eerste escaperoom, vond ergens tussendoor de tijd om nog wat te lezen en tikte ondanks alles nog een mooie mijlpaal aan met Weight Watchers. Later meer! Voor nu een fijn weekend, en tot volgende week.

8 gedachtes over “Toch nog een kletsblogje

  1. Ik vind het niet zo erg hoor dat je even stil was, valt voor mij weer mee met inhalen, hahahaha 😉

    fijn dat de vloer ligt, dat is altijd fijn nieuwe dingen en weer in kunnen ruimen, weer lekker even alles schoon en aan kant 😀

    X

    Like

  2. Fijn dat het achter de rug is. De vloer doen is dé klus waar ik nog erg tegenop zie. Nog een jaartje, denk ik zo. En ik heb je wel een beetje gemist, maar je moet ook gewoon normaal leven, natuurlijk.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.