Gewoon even kletsen: ik leef nog

blaJa hoi allemaal, ik ben er nog hoor. Bijna een hele week niet bloggen is niet bepaald normaal voor me, en ik barst van de inspiratie, maar wat ik hopeloos te weinig heb is tijd. We zijn hier met een kleine verbouwing bezig.

We wilden al langere tijd een nieuwe vloer in huis, onze oude parketvloer zag er steeds slechter uit en we gingen ons er steeds meer aan ergeren. De laatste weken waren we aan het rondkijken wat we dan wilden, en vorige week vonden we de tegels waar we verliefd op werden.
Het plan was om volgende week te gaan verbouwen, maar we waren begin deze week alvast wat spullen aan het verhuizen, en degene die het zou komen leggen bleek ook deze week al te kunnen. Dus min of meer spontaan besloten we om woensdag al te beginnen.
Dinsdagavond hebben we dus helemaal besteed aan het bijna leeghalen van de woonkamer, woensdag werd de oude vloer eruit gehaald en gisteren is het eerste deel van de nieuwe vloer gelegd. We waren iedere dag tot laat in de avond bezig, en de energie om nog iets te doen na afloop was er eigenlijk niet meer.
Dus mijn ritme bestond de afgelopen dagen zo’n beetje uit werken, klussen en slapen. Vandaag hebben we alleen de muren gewit, morgen wordt de vloer af gemaakt. Dan mogen we er nog een dag niet op lopen, en daarna kunnen we weer wat meubels terug gaan zetten. Een heel gedoe, en eerlijk is eerlijk, ik zal blij zijn als het achter de rug is. Maar ik leef nog, en volgende week ben ik vast weer actiever hier. En natuurlijk zal ik het resultaat laten zien.

2 gedachtes over “Gewoon even kletsen: ik leef nog

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.