Afgelopen week… #147

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Lief had zin in chili con carne, dat werd voor mij sin carne, maar het smaakte er niet minder om. Ik had nog een pak rijst/linzen staan, iets waar ik nooit zo goed aan durfde te beginnen vanwege de linzen, maar eigenlijk was het erg lekker bij de chili. Ik ga dit zeker vaker gebruiken. Verder aten we onder andere pannenkoeken, verse boontjes en doperwten. De oma van Lief was ook jarig deze week en bij haar aten we boeuf bourgeignon. Vlees ja, zij is wel één van de uitzonderingen die ik maak. Ze is zevenentachtig geworden, en ik ga haar niet opzadelen met mijn nieuwe eetgewoontes terwijl zij haar stinkende best doet om iets speciaals op tafel te zetten voor ons. En ik heb er dubbel en dwars van genoten, want ik vind vlees nog steeds niet vies.
Ook bestelden we weer een keer Chinees, en ik kreeg er gebakken banaantjes bij omdat ze die over hadden. Zo lief, en zo lekker.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
We deden eigenlijk niet veel bijzonders. Oh ja, we hebben de gordijnen gewassen. Zo’n rotklus waar we nooit zin in hebben en waar nog best veel tijd in gaat zitten. Ik heb ook meteen de ramen gedaan, en op de slaapkamer flink gepoetst. Blij dat het er weer op zit, maar ook blij met het resultaat.
Verder ben ik vooral lekker bezig geweest in en rond het huis, opruimen, schoonmaken, kleuren, diamond painten, niet echt spectaculair.
Donderdag gingen we naar de verjaardag, dat was weer erg gezellig. Vrijdag was ik niet zo lekker. We deden lekker rustig aan, en zaterdag heb ik geschminkt op een familiedag in een verpleeghuis. Na afloop gingen we even op kraamvisite bij ons nieuwe gezinslid. Degenen die me volgen op Instagram hebben het misschien al gezien, maar we krijgen gezinsuitbreiding: er komt een puppy bij, zoals het er nu uitziet vlak voor kerst. Morgen is hij drie weken oud.

img_9628

Afgelopen week in stappen
52.451

Afgelopen week werd ik blij van
Zon, hondjes, gezellige dagen, gebakken banaan, rustig aan kunnen doen.

Afgelopen week in sport
Lekker veel wandelen, mijn losse oefeningen en de hometrainer.

Afgelopen week schreef ik
Over NaNoWriMo en de vrijheid van vrouwen.

Hoe was jouw week?

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #147

 1. Gefeliciteerd met het hondje, alvast! Ik wens jullie er enorm veel plezier mee 🙂 (Puppy lessen zijn ontzettend leuk: zie je elke week die andere puppies én je eigen pup leert ook van alles!).
  Ik was zelf ook best verbaasd dat ik linzen dus eigenlijk wel lekker vind. Ik gooi ze nu bijna overal in, als ik geen veldertjes gebruik. Want die zijn nog lekkerder, maar linzen zijn fijn voor de afwisseling. Wraps, curries, tomatenprutjes: allemaal lekker met linzen!
  Ik ben nu wel heel benieuwd naar de pup 🙂 Geniet er echt van, want het gaat zo snel. Ik hoop dat je wel wat foto’s deelt als het zover is 🙂

  Like

 2. Ahw wat lief, oh ja IG heb ik ook nog, hahahaha ik ben zo aan de haak nu en andere dingen aan het doen 😉 Echt heel leuk dit!

  Afgelopen week was een bijzondere week, deze week ook, vandaag visite en morgen naar thermen Soesterberg 😉 donderdag werken en vrijdag weer leuke visite 😀 Kortom, ik geniet!

  Van de Chinees is ook lief, pisang goreng is ook lekker 😀

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.