Afgelopen week… #145

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere verse sperzieboontjes, spinazie en bloemkool. Onze nieuwe buren wilden graag de champignonschotel proeven, dus die maakten we ook.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Zo druk als vorige week was, zo rustig was deze. We reden een middag naar Bunnik om te kijken bij een mogelijke aankoop, maar het was toch niet wat we van tevoren hadden gedacht.
Verder waren we eigenlijk vooral lekker bezig in en om het huis, maar deden we vooral lekker rustig aan.

img_9513
Lief had nieuwe banden op zijn auto nodig, dus dat regelden we ook nog even. We moesten er even op wachten, maar gelukkig kon ik een tijdschrift lezen. Tenminste, dat dacht ik, Nina dacht daar anders over.
Ik ging nog een middagje wandelen met ons groepje en de hondjes, dat was weer erg gezellig, en wat was het nog mooi weer! We hebben zo’n twee uur gelopen en de honden hebben het ook weer erg leuk gehad.
Ergens vond ik ook nog de tijd om iets te handletteren, de eerste keer dat ik iets maakte zonder dat ik er een direct doel mee had. Maar hij hangt nu bij ons op het prikbord.
Gisteren heb ik geschminkt op een rommelmarkt.

img_9512

Afgelopen week in stappen
Dat mijn week zo rustig was was ook te merken in mijn aantal stappen. 39.154.

Afgelopen week werd ik blij van
Rust, het lekkere weer, alle hondjes bij elkaar, tijd voor mezelf, een leuk nieuwtje, een lief berichtje.

Afgelopen week in sport
Wandelen, hardlopen, lekker op de hometrainer en natuurlijk mijn losse oefeningen.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde de Groene Gids, liet een mooie foto zien en schreef een Weight Watchers update.

Hoe was jouw week?

9974

 

5 gedachtes over “Afgelopen week… #145

  1. Hoe was mijn week, achteraf gezien druk, maandag was nog rustig, B. kwam thuis vanuit Amerika, dinsdag samen met B. mijn fiets opgehaald bij mijn ouders. Woensdag naar de markt want B. zou komen eten vrijdag, in de avond soto gekookt voor de vrijdag. donderdag werken, vrijdag smoorkip nog gemaakt, de soto afgemaakt, huishouden en in de avond kwam B. dus eten, daarna filmpje gekeken en hij ging naar huis rond middernacht, zaterdag bij B. geweest om de smoorkip te brengen, we hadden de avond ervoor geen zin meer om bakkies te zoeken etc. hahaha gisteren klussen gedaan die je niet dagelijks doet, zoals de plafond ventilatoren schoonmaken, stofvrij, ramen en spiegels gelapt, bla.. en vandaag weer zwemmen, yessss 😀

    X

    Like

  2. Heerlijk om zo met de honden te lopen, toch. Het leuke is dat zo’n kleintje vaak het meeste energie heeft. Gisteren ook met de hond gewandeld, en hij wilde eigenlijk na twee uur nog niet echt naar huis. Natuurlijk was hij wel bek-af toen we thuis waren… dus we hadden ook eens een rustige avond.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.