Herfst door de lens van mijn iPhone

img_9520Of je er nou van houdt of niet, de herfst levert wel mooie plaatjes op. Gewapend met mijn telefoon maak ik graag foto’s van mooie of bijzondere dingen die ik zie, en ondertussen heb ik een mooie verzameling herfstplaatjes om te delen.

img_9526

Paddenstoelen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ik vind ze zo fotogeniek. Meestal dan, platgetrapt, vernield of in kleine stukjes zijn ze een stuk minder charmant.
Spinnenwebben vind ik ook altijd prachtig om te zien. Grote kunstwerken gemaakt door zulke kleine beestjes. Met de dauw erop in de ochtend zijn ze extra mooi.
Rechtsbovenin zie je een foto van de Hatertse Vennen, gemaakt tijdens een wandeling met de honden. Het was prachtig weer, maar duidelijk geen zomer meer.
Rechtsonderin de oranje zon met de oranje gloed die hij gaf. Vandaag gemaakt, schijnbaar veroorzaakt door Sahara-zand en rook van de bosbranden in Portugal. Het gaf een mysterieuze gloed aan alles wat je buiten zag.
En natuurlijk de herfsblaadjes, al die kleuren, ik hou er van.
Ik was nog lang niet klaar met de zomer, maar de herfst heeft ook wel iets hoor.

9974

6 gedachtes over “Herfst door de lens van mijn iPhone

  1. Gisteren was de zon niet zo mooi hier in Twente, de rode gloed die jij op de foto hebt weten vast te leggen was hier niet echt te zien. Het was meer als normale sluierbewolking, helaas. Vandaag daarentegen ging de zon heel wonderlijk onder terwijl het een beetje nevelig begon te worden. Zo mooi! Ik geniet daar echt van šŸ™‚

    Like

  2. Dat is een absoluut punt waarom ik ook van de lente en herfst hou, naast de zomer, puur voor de kleuren en fotografie, in de zomer kan het licht zo hard zijn, dat je eigenlijk op de gouden uren pas echt de mooiste foto’s maakt in de zomer, of dat er toch iets van wolkendek dient te zijn, dan doel ik op de blauwe luchten met witte wolken šŸ˜‰

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.