Handlettering: 5 kaartjes die ik laatst maakte

zhandletter6.pngIk vind het handletteren erg leuk om te doen, en als de gelegenheid zich voordoet maak ik graag een kaartje voor iemand. Degenen die mij ook op Instagram volgen hebben ze vast al eens gezien, maar ik vond het leuk om mijn laatste creaties ook hier te delen.

zhandletter1

Dit was het eerste kaartje wat ik maakte, voor mijn kleine neefje. Deze is helemaal gemaakt met de twinmarkers van de Action, alleen het lijntje om de naam is met fineliner gedaan. Dat is trouwens geen potloodstreepje bij de ballon, maar een snippertje gum.

zhandletter 2

Een kaartje met een knipoog. Als we met de spellen van Lief op pad zijn wordt ons zo vaak gevraagd of Nina de hoofdprijs is, of wat ze kost. De vraag gaf me inspiratie voor dit kaartje, die nu een prominente plaats op de balie heeft. De meeste mensen kunnen er wel om lachen. Hij is volledig gemaakt met fineliner.

zhandletter3

Een kaartje voor onze nieuwe buren. Zij vierden hun beide verjaardagen en hielden tegelijkertijd een housewarming. Ik wilde eerst drie kaartjes maken, maar besloot uiteindelijk om alles in één kaartje te verwerken. Onder de xx-jes staat onze straatnaam. Voor deze gebruikte ik ook alleen fineliner.

zhandletter4

Een kaartje voor de verjaardag van mijn vader met een leeftijdsgrapje. Ik had achteraf de 32 wel iets dikker willen maken, maar ondanks dat vind ik hem toch leuk. Het zwart is fineliner en de kleurtjes zijn met de twinmarkers gemaakt.

zhandletter5

En deze tekst spreekt voor zich denk ik. De vlaggetjes zijn washi tape, de kleuren zijn gedaan met de twinmarkers en het zwart met de fineliner.

 

4 gedachtes over “Handlettering: 5 kaartjes die ik laatst maakte

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.