September mini bucketlist

ChrysanthemumAugustus is al weer voorbij en we zitten al weer op twee derde van het jaar. Je kan merken dat de herfst eraan zit te komen, man wat een weer woensdag. Ik heb ook het idee dat we maar heel weinig echt zomerse dagen hebben gehad. Maar goed, nieuwe maand, nieuwe doelen.

Laten we beginnen met een terugblik, dat kan heel kort: augustus was ruk. Mijn vlindertjes hangen nog niet, ik heb geen eenendertig dingen weggegooid en ik heb ook geen twee keer per week hardgelopen. Ik ben wel de heuvels in geweest! Ik weet niet goed waar het aan lag, maar ik heb ook weinig aandacht geschonken aan mijn doelenlijstje. Voor mijn gevoel heb ik deze maand gebruikt om bij de komen van alles uit de maanden hiervoor. Wat dat betreft ben ik wel tevreden over augustus hoor, ik heb de tijd genomen om tot mezelf te komen, en dat is ook wat waard. En nu ben ik klaar om mezelf weer een schop onder mijn kont te geven en te gaan voor nieuwe doelen.

♥ Ik neem hem lekker mee, ik wil alsnog 31 dingen weggooien. Of wacht, het idee was gemiddeld iedere dag iets, dus ik maak er 30 van, september heeft tenslotte een dagje minder. Dertig dingen wegdoen.

♥ De stretch-challenge waar ik me voor opgaf voltooien, tijd om wat flexibeler te worden.

♥ Iets herfstachtigs maken. Een stukje voor op tafel of iets anders wat bij de herfst past. En natuurlijk laten zien.

Heb  jij plannen voor deze maand?

9974

4 gedachtes over “September mini bucketlist

  1. Dit zijn weer hele mooie doelen, klein maar fijn. doelen heb ik niet deze maand, maar wel verplichtingen, die ik de komende week ga starten, al gestart ben ook, voorbereiden op de vakantie, mijn schoenenafspraak komt eraan, Roos komt de sleutels halen, en ga zo maar door, elke dag heb ik wat, en komt serieus de week van inpakken langzaam aan, schoonmaken en dan weg wezen 😉 Dan ben ik richting mijn ouders en precies op het midden….

    X

    Like

  2. Mooie doelen! Zeker elke dag iets weggooien vind ik heel mooi en tof, ik denk dat ik dat ook maar eens ga proberen. Verder is september voor mij de maand dat mijn colleges weer beginnen en ik volop aan de slag ga met mijn nieuwe bijbaan, dus ik ben heel benieuwd wat dat mij brengt!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.