#Pupdate: één jaar oud!

img_9119Ja mensen, wie weet er een leuke nieuwe naam voor mijn eigen rubriek hier? Ik ben nu één jaar oud, en echt geen puppy meer hoor! Ik ben een grote, stoere, volwassen hond, echt waar!

Zaterdag was het zo ver, mijn allereerste verjaardag! Mijn baasje riep het al dagen van tevoren dat ik bijna jarig was, maar ik snapte daar stiekem helemaal niks van. Jarig, wat is dat dan? Maar nu snap ik het wel, jarig zijn is leuk!
Ik werd heel veel geknuffeld, dat word ik normaal ook hoor, maar nu nog een beetje extra, ook door allerlei andere mensen. Ik vind dat heerlijk, al die aandacht, en iedereen die mij leuk, lief en schattig vindt. Ik ga er graag even mooi voor zitten of liggen.
Er waren ook mensen die een liedje voor me gingen zingen. Hartstikke vals natuurlijk, maar het was zo lief van ze. 

Mijn vrouwtje had een slinger voor me gemaakt en ik kreeg ook nog een mooie bal. Ik probeerde er nog in te happen, maar hij rolde snel weg. Wacht maar, ik krijg hem nog wel te pakken. 

En snoepjes natuurlijk! Ik mocht zelfs een klein hapje slagroom uit het soesje, oh dat was zo lekker! 

Ik vond het zo leuk om jarig te zijn, ik heb nu al zin in de volgende keer. Nog één nachtje toch? 

6 gedachtes over “#Pupdate: één jaar oud!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.