Afgelopen week… #131

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Niet veel bijzonders. Onder andere een pizza, spinazie, bloemkool. Ik proefde de kaasschnitzels van Vivera, ze zijn erg lekker, maar wel lastig om heel te houden in de pan.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ook niet veel, het was een rustig weekje. Ik heb gewerkt, en in de avonden veel bezig geweest met opruimen. Ik had ook nog een vrije dag, maar het enige wat ik gedaan heb was uitslapen, Netflixen en de zoveelste poging doen om een gapende Nina op de foto te krijgen. En het is eindelijk gelukt.

img_8866

Afgelopen week in stappen
5.895

Afgelopen week werd ik blij van
Een lekker lui dagje, lieve reacties op mijn bericht van vorige week, mijn leuke collega’s, het heerlijke weer, het onweer wat ons een keer niet oversloeg.

Afgelopen week in sport
Ik heb iedere dag iets gedaan, van hoepelen tot losse oefeningen. En ik ben een rondje gaan hardlopen. Helaas is het voor derby zomerstop nu.

Afgelopen week las ik
Ik begon in ‘De vrouw in de blauwe mantel’ van Deon Meyer.

Afgelopen week schreef ik
Ik maakte mijn doelen voor deze maand, schreef een recensie over Bob De Straatkat, gaf een update van mijn bullet journal en deelde tips voor vegetarisch voedsel op het station.

9974

 

3 gedachtes over “Afgelopen week… #131

  1. Ahw Nina, zo lief, hahaha ja soms heb je heel veel geduld nodig met onze dieren om een keer die ene shot te kunnen maken, gelukkig doen ze het vaker, je moet het maar net even treffen 😉

    Lieve woorden zijn altijd fijn, fijn dat je er zoveel aan hebt gehad, en ik hoop of wens dat alles weer op orde is bij jullie. Een rustigere week is dan ook heel normaal, heeft tijd nodig om bij te komen, zo ook hier dus, na een weekend witten, amper tijd gehad door alle normale dingen en 1 dag een terug val die ik niet had verwacht, lees, kuitkrampen in de nacht, waar ik de volgende dag de hele dag last van heb gehad, en niet in 1 kuit, maar allebei, right? hahaha dus viel er een dagje weg waarin huishouden en opruimen gepland stond, en dit weekend pas…. de rotzooi van het witten op kunnen ruimen en schoonmaken, stond nog allemaal in de badkamer in water een op water en zo. 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.