Juli mini-bucketlist

juiHet jaar is al weer half voorbij. Juni was een maand met ups en downs, en ik ben blij dat de maand voorbij is. Op naar een nieuwe maand, met nieuwe doelen, nieuwe kansen en hopelijk veel positiviteit.

Eerst natuurlijk de bekende terugblik op de doelen van afgelopen maand. Ik wilde alsnog naar de minuut met mijn hoepel, dat is niet gelukt. Ik moet bekennen dat ik ook niet zo veel met mijn hoepel bezig ben geweest als ik zou willen.
Heuvels trainen met hardlopen was een ander doel. Ik ben een paar keer de hoogte in gegaan. Niet zo vaak als ik wilde, maar het begin is er. Check.
Ik wilde ook beginnen met mediteren. Dat heb ik wel gedaan, en ga ik ook zeker blijven doen. En tot slot wilde ik regelmatig iets schrijven. Daar is het eigenlijk niet van gekomen helaas, los van mijn blog heb ik niet echt geschreven.
Tijd voor nieuwe doelen.

♥ Bijhouden wat ik eet en drink. Ik heb me een beetje laten gaan, en ik merk dat ik meer en slechter eet als ik er niet mee geconfronteerd word door het bij  te houden. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik het niet dagelijks ga doen, maar drie kwart van de maand moet toch wel lukken.

♥ Een nieuw recept proberen, en natuurlijk ook delen als het goed uitpakt.

♥ Iedere dag bewust iets doen aan sport. Al is het maar een setje buikspieroefeningen, als ik maar bewust iets doe. Ik geef mezelf drie jokers.

♥ Een dag helemaal gebruiken om te ontspannen. Hoe ik dat wil inrichten weet ik nog niet, misschien een saunabezoek, misschien een dagje naar het strand, of gewoon thuis relaxen en niks moeten.

Heb jij doelen voor deze maand?

9974

8 gedachtes over “Juli mini-bucketlist

 1. Mijn eerste doel startte afgelopen vrijdag, sauzen/witten van de slaapkamer en dat heb ik direct in de eerste dagen van juli gedaan, kan ik dus nu ook afstrepen, hahaha
  Haken, een doel voor mijn werk, dat relaxen thuis, heb ik gisteren verplicht gedaan overigens, maar niet gehaakt voor mijn werk, wel iets voor gewoon thuis.

  Verder, fietsen, genieten, foto’s maken, dat vooral en wie weet nog een paar keer erop uit trekken om mensen op te zoeken of ze te ontvangen, dat lijkt nu even een mini hype van mijn wil in elk geval 😉

  X

  Like

 2. Leuke doelen voor juli, heel veel succes met de doelen:D Ik wil in de maand juli door blijven werken aan mijn conditie door drie keer in de week naar de sportschool te gaan en de andere dagen ook iets van beweging te doen

  Like

 3. Mooie doelen, dat moet vast en zeker lukken. Ik probeer deze maand weer beter op mijn voeding te letten en lekker te sporten. Veel drinken is ook heel belangrijk, dat wil ik nog wel eens vergeten.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.