Afgelopen week… #127

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere spinazie, boontjes en verse worteltjes. Ook aten we een keer frietjes. Verder niet heel bijzonder dus. Oh, en tijdens een lange lunchpauze at ik een broodje haloumi, zo lekker!

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was het Tweede Pinksterdag, en heb ik lekker geschminkt op een evenement. Het was niet echt mooi weer, maar gelukkig wel droog.
De rest van de week was ik lekker aan het werk, de laatste week van de inwerkperiode, morgen begint het ‘echt’.
Woensdag was mijn moeder jarig, dus zijn we na het werk die kant op gereden. Het werd iets later dan gepland, want het was erg gezellig.
Ik kwam ook weer eens bij de Jumbo, daar kom ik eigenlijk nooit, aangezien ik minstens vijf supermarkten voorbij rijd om daar te komen, maar ik wilde de nieuwe aspergeburgers proberen. En natuurlijk kom ik altijd met meer thuis dan de bedoeling is, ook de vegetarische vissticks en de Tony’s wit met frambozen en knettersuiker verdwenen in mijn mandje. Ik ben superbenieuwd. De laatste is alvast goedgekeurd.

img_8651
Zaterdag was onze thuiswedstrijd, er waren drie wedstrijden, waarvan ons wedstrijdteam er één speelde. En we hebben gewonnen! Zelf zit ik nog niet in het wedstrijdteam, maar ik heb tussen de wedstrijden door de kinderen geschminkt. Het was een erg geslaagde dag, en ik ging ook nog naar huis met drie prijzen uit de tombola.

Afgelopen week in stappen
58.349

Afgelopen week werd ik blij van
De fantastische zaterdag, Nina, dingen winnen, het mooie weer, mijn collega’s, leuke dingen doen, gezelligheid.

Afgelopen week in sport
Een derbytraining, lekker hoepelen, mijn losse oefeningen en een kettlebell training. Die laatste had ik nog nooit gedaan, en dat was best pittig.

Afgelopen week las ik
Ik ging verder in ‘een middag aan zee’.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef wat ik vond van ‘Hallo Witte Mensen’, deelde een schattige foto die mijn gevoel perfect weergaf, schreef een laatste update over Sportplan Nederland en deelde nog een paar artikelen.

9974

6 gedachtes over “Afgelopen week… #127

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw moeder!

  die supermarkt, een andere supermarkt dan waar je normaal vaker komt, dat is een crime Jenn! hahahaha Dat heb ik dus ook, zelfs al is het een AH waar ik hier vaak zit of de Plus en de Dirck, als ik elders zit, dan lijkt het net of er allemaal nieuwe dingen liggen die thuis niet zijn te vinden, hahahaha is niet zo natuurlijk, maar een frisse blik omdat je de indeling nog niet kent doet het hem vaak. Heel begrijpelijk dus, dat is nu het psychische concept 😉

  X

  Like

   1. Maakt het uit, het is zoals het is, we trappen er altijd weer in 😉 Ik snap wat je bedoeld, ik ga ook naar Dirck omdat ik daar alleen nog de silvo kruiden kan vinden, en soms wil ik die 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.