Mijn bullet journal

img_8518Ik wilde er eigenlijk nooit aan. Het was zo’n hype opeens, en het leek me maar ingewikkeld. En ik vond dat ik genoeg hobby’s had. Maar toen realiseerde ik me dat ik nog helemaal geen papieren agenda had voor dit jaar.

Ik ben nog altijd fan van de papieren agenda in plaats van de digitale. Lekker schrijven, veel kleurtjes en helemaal los met Washi-tape. Maar voor het nieuwe jaar was het er nooit van gekomen om er een te kopen.
Inmiddels is het nieuwe jaar al weer bijna halverwege, oeps! Maar ik mis mijn papieren agenda, en dat zorgde ervoor dat ik me toch ben gaan verdiepen in het bullet journal.

img_8501

Ik denk dat de meesten inmiddels wel weten wat een bullet journal is. Ik pakte dit mooie notitieboek, volgens mij is hij van de Hema, maar ik heb hem gekregen dus dat weet ik niet zeker, en ik ging aan de slag. Hij heeft wel lijntjes, de meesten gebruiken volgens mij een boekje met stippen, maar omdat ik eerst wilde kijken of het wel iets voor mij is wilde ik niks nieuws kopen. Het algemene advies is om op de eerste van een nieuwe maand te beginnen, dus ik begin per 1 juni.
Maar dat betekent natuurlijk niet dat er niks voorbereid mag worden. Ik begon alvast met mijn inhoudsopgave, en wat algemene dingen die ik sowieso wil gaan bijhouden. En daarna maakte ik alvast een begin met het agendagedeelte.

img_8523

De pen vlekte helaas een beetje, dus ik ga nog even kijken naar een andere. Hij schrijft wel heel fijn, maar droogt gewoon niet snel genoeg in combinatie met het papier. Ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen. Het creatieve gedeelte vind ik in ieder geval alvast erg leuk.

Heb jij een bullet journal?

9974

5 gedachtes over “Mijn bullet journal

 1. Ik moest het even opzoeken, nee heb ik niet, noch ga ik het maken, hahaha een gewone agenda had ik altijd, maar de laatste jaren bleef deze wat leeg en doe ik alles op de family planner hier thuis in de gang… die werkt wel nu.

  Verder heb ik het boekje elke dag een vraag, en dat vul ik wel in zover.

  X

  Like

 2. Ik heb bewust geen bullet journal, omdat ik te perfectionistisch ben en te weinig tijd heb om dat op een leuke manier aan te kleden. Daarnaast wilde ik graag een systeem waarin ik kon schuiven met papieren. Ik werk daarom met een nep-Filofaxsysteem.
  Maar hey, jouw BuJo ziet er tot nu toe wel heel leuk uit zeg!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.