Afgelopen week… #113

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Eigenlijk was deze week niet heel bijzonder. We aten onder andere spinazie, broccoli, chili con carne, en doperwten. En we gingen een avondje uit eten.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag waren we allebei vrij en we wilden graag een dag naar de sauna. Onze vaste stek had helaas geen plaats meer, dus zochten we iets nieuws. Maar helaas viel het enorm tegen, binnen drie uur waren we weer weg. Ik ben nog nooit zo snel uit een complex weg gegaan. Om de dag toch nog een beetje goed te maken besloten we het geld wat we daar bespaard hadden uit te geven aan een etentje.
De rest van de week was ik druk aan het werk. Dinsdagavond gingen we een stoel ophalen. Koopje via marktplaats, wel ver weg maar hij was het waard. Woensdagavond gingen we even langs de Makro en donderdagavond liepen we even over de kermis in Apeldoorn en gingen we wat drinken bij kennissen.
Vrijdagavond waren we eigenlijk nog steeds toe aan een goed saunabezoek, dus gingen we een avondje naar de sauna om de hoek, en dat was weer heerlijk. Gisteren schminkte ik op een vlooienmarkt, en toen was de week al weer om.
Geen heel bijzondere week dus, maar wel lekker druk. Ik had zelfs amper foto’s gemaakt, alleen een heleboel van Nina, dus hier komt gewoon wat Ninaspam, een overzicht zonder foto’s is ook maar kaal.

img_7891

Afgelopen week in stappen
55.297

Afgelopen week werd ik blij van
Onze beestenboel, lekker kunnen lezen, ons sauna-avondje, veel gezelligheid, lekker lachen met collega’s, leuke berichtjes.

Afgelopen week in sport
Een lunchwandeling, mijn normale losse oefeningen en de workouts van Sportplan Nederland.

Afgelopen week las ik
Ik begon in ‘Eens beloofd’ van Harlan Coben.

Afgelopen week schreef ik
Een recensie van Huidpijn, mijn nieuwe doelen voor maart, een schminkfoto en iets over bijzondere cadeaus die me zijn bijgebleven.

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #113

  1. De boog kan niet altijd gespannen zijn, hier was het een soort van dito week, spannend? nee, maar wel lekker vol en druk dat het alweer weekend is, zoals ik afgelopen maandag of dinsdag al schreef, hahaha

    Fijn weekend Jenn!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.