Getest: Almhof Witte Chocolademousse

chocolademoussewit42Almhof heeft iets nieuws: witte chocolademousse. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik gek op witte chocolade, dus dat moest natuurlijk getest worden. Via Scoupy kon ik hem testen voor slechts vijftig cent, daar kon ik hem natuurlijk niet voor laten staan.

Ik nam het bakje mee in de supermarkt, bon ingescand voor Scoupy, en ik was klaar om te proeven. Kennen jullie Scoupy trouwens? Het is een app waarmee je geld terug kan krijgen als je geselecteerde producten koopt. Je scant je bon in, en binnen een paar dagen is het geld teruggestort op je rekening. Zo kun je gratis of bijna gratis nieuwe producten testen, erg leuk. Zo proef ik nog wel eens iets wat ik normaal niet snel zou kopen.
Maar goed, zo kon ik dus ook de witte chocolademousse testen. Ik had hem gekocht, en de volgende dag nam ik hem mee naar mijn werk, lekker voor tussendoor vond ik. Het plan was om er minstens twee dagen over te doen, maar aan het einde van mijn werkdag was de pot toch echt leeg.
Want ja, het was echt lekker. Geen kunstmatige smaak maar echt de smaak van witte chocola in de vorm van een mousse. Almhof voegt geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe aan hun producten en dat kun je echt proeven. Ik hoor ook wel eens dat mensen misselijk worden van veel witte chocola, maar daar had ik ook helemaal geen last van.
Niks negatiefs te melden? Tja, het potje was zo klein. En toen ik terugging naar de supermarkt om er nog één te kopen waren ze op. Ik denk dat hij ook goed in de smaak is gevallen bij de kerstdiners.

9974

11 gedachtes over “Getest: Almhof Witte Chocolademousse

 1. Ik houd van witte chocolade! Ik ben heel benieuwd naar dit toetje en ik dacht eigenlijk ook meteen dat je hier snel buikpijn van zou krijgen.

  Like

 2. Hmmm, echt gek op witte chocolade ben ik niet, maar op zijn tijd, en dan liever met hazelnoten of die repen met gepofte rijst, ik heb hem ook al vaak zien staan, maar liet het staan, precies om wat jij zegt, bang voor een foute smaak… als ik het weer zie, ga ik het toch eens proberen 😉

  X

  Like

 3. Ik maak ook graag gebruik van Scoupy om nieuwe producten te proberen. Zo ontdek je allerlei producten die je normaal niet zo snel zou kopen.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.