Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2016

instagram-normal
commons.wikimedia.org

Ik zag ze al weer regelmatig voorbij komen op Instagram, de overzichtjes met de negen foto’s die de meeste likes mochten ontvangen. Degenen die mij daar volgen hebben hem al gezien, maar ik vond het leuk om hem ook hier nog even te delen.

Ik was erg verbaasd toen ik het overzichtje voor het eerst zag eigenlijk. Er staan alleen maar sportfoto’s in!

img_7012

De eerste foto is een foto die ik maakte na een hardlooprondje in mijn eigen wijk. Het regende, en het ging enorm slecht. “Even a bad run is better than no run at all” stond erbij, hardlopen in de regen was helemaal niet mijn ding. Er kwamen veel likes op, wat ik vrij bizar vond voor een foto van alleen mijn schoenen.
De tweede, derde, vijfde en laatste foto zijn ook van een rondje hardlopen in mijn eigen buurt, lekker op eigen gelegenheid. Het ene rondje ging iets beter dan het andere rondje, maar deze foto’s scoorden allemaal goed op Instagram.
De vierde foto is gemaakt na de zomerstop, die avond was de eerste training, en ik was blij. En veel mensen waren blij voor me, blijkbaar.
Nummer zes plaatste ik na een yogasessie, ik vond het een grappig plaatje, katten zijn leuk, en de challenge die ik op dat moment deed was dat ook. De foto kreeg veel likes, ik weet niet of dat door de kat of door de yoga kwam.
De zevende foto maakte ik na het voltooien van de Go4Fit Schuim Run, in mijn eigen hometown. Het was een leuke run om te doen.
Tot slot nummer acht, dat was toch wel hét hardloop moment van het jaar voor me. De Wings For Life Run, dat was een super ervaring. Op de dag zelf heb ik een aantal foto’s geplaatst die het overzicht niet gehaald hebben, en deze plaatste ik in het najaar als herinnering, voor een winactie. Helaas heb ik niet gewonnen, maar veel likes kreeg hij wel. Zelf vind ik het ook wel een erg leuke collage.

Wat scoorde bij jou het best dit jaar?

 

11 gedachtes over “Mijn 9 beste Instagramfoto’s van 2016

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.