Guilty pleasures op tv

Ik kijk niet zo veel tv om het tv kijken, maar hij staat vaak wel op de achtergrond aan terwijl ik met een boek of mijn laptop op de bank zit.Ik kijk dan graag films, maar af en toe is wat hersenloos vermaak ook heerlijk. Dit zijn mijn guilty pleasures van dit moment.

Samantha en Michael – enkeltje Torremolinos
Ik heb wel een beetje een zwak voor Samantha/Barbie. Misschien wel juist omdat ze zo ontzettend ver van me af staat. Ik heb alle series gezien, heerlijk om met mijn verstand op nul naar te kijken.

Get the fuck out of my house
Ik hoorde over dit programma en ik dacht, ‘dat is stom, ik ga echt niet kijken. Nee, ik ga niet kijken. Ik ben nieuwsgierig, ik ga toch niet kijken. Oke, ik ga kijken.’ En het slaat nergens op, maar stiekem is het best vermakelijk om honderd mensen in een vierpersoonshuis te zien.

Hollands Next Top Model
Ik vind het een draak van een seizoen, maar toch blijf ik kijken. En nu is het bijna afgelopen, dus ik wil ook weten wie er nu gaat winnen.

Zon, zee en je ouders in shock
Jongeren gaan op vakantie en de ouders gaan erachteraan om ze te bespioneren. Belachelijk eigenlijk, maar grappig leedvermaak.

Wat is jouw ultieme guilty pleasure op tv?

 

6 gedachtes over “Guilty pleasures op tv

 1. Bonje met de buren, hahahaha Als ik eraan denk tenminste.

  Dat huis met 100 mensen, ja zag het voorbij komen tot nu toe lukt het mij om het te mijden, zal ook komen omdat ik bij mijn ouders zit natuurlijk, en ik wil hun opname pagina niet vervuilen, wie weet als ik thuis ben, nu hou ik de series bij die ik thuis ook kijk, maar dat is meer NCIS LA en zo, echt series die ik volg 😉

  X

  Like

 2. Ik vind de bovenste 3 vreselijk, daar kijk ik niet naar. Ga me dan voornamelijk irriteren. Zon, zee en je ouders in shock vind ik daarentegen wel erg vermakelijk om te kijken. Ik verbaas me soms over hoe jongeren zich gedragen maar ik verbaas me nog vaker over de ouders.

  Like

 3. Okay… Get the fuck out of my house is ook mijn guilty pleasure momenteel. Ik vind het vermakelijke tv. Ik kijk ook CMC, die nieuwe (foute) ziekenhuisserie van RTL, met overacting, en acteurs die niet geloofwaardig als dokter overkomen en me dus ook gewoon niet raken, maar omdat het zo fout is, vind ik het tegelijkertijd ook weer vermakelijk.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.