Waarom de herfst ook wel wat heeft…

autumn-tree-61795_640Ik ben echt een zomermens, en eigenlijk ben ik helemaal nog niet klaar voor de kou en de kale bomen. Maar ieder seizoen heeft zijn charme vind ik, dus ja, ook de herfst heeft wel wat.

♥ De kleuren! Ik kan echt intens genieten van de mooie kleuren van de herfst.
♥ Het geknerp van de dorre blaadjes onder je voeten. Ik vind het jammer dat de bomen kaal worden, maar dat hoort erbij. Maar de blaadjes terwijl je aan het wandelen bent, ik vind dat zo’n gezellig geluid.
♥ En als we het dan toch over gezelligheid hebben, het heeft ook wel iets knus en huiselijks, die herfst.
♥ Warme chocolademelk met slagroom en gevulde speculaas.
♥ Na een regenbui ruikt het altijd wel erg lekker buiten.
♥ Een excuus om een lange sportbroek te kopen, ik heb nu alleen driekwart en kort.
♥ Tijd voor warme truien.
♥ De herfst theesmaakjes zijn zo lekker.
♥ Kaarsjes. Ja, doen we in de zomer ook, maar in de herfst staat het nog gezelliger.
♥ Weg met de muggen!

Wat vind jij het leukst aan de herfst?

5 gedachtes over “Waarom de herfst ook wel wat heeft…

 1. Hey Girl! Eigenlijk bijna alles wat je hebt opgenoemd💯! Het is lekker knus en gezellige tijd voor spelletjes en kijken naar films and programma’s! Thee en de warme chocomelk offcourse die kunnen niet missen! Het sneller donker worden heeft iets gezelligs! And over muggen gesproken ik ben blij dat de bijen en hommels vertrekken! Ik ben er heel bang voor! Lol! Even niet rennen voor de bijen en de ramen kan ik wijd opengooien zonder mezelf zorgen te hoeven maken al moet ik toch goed opletten want de herfstspinnen die zijn er ook wel weer!😂😂
  In ieder geval Miss B. Loves de Fall Vibe! Ohwww Yessssss! 💯
  It was fun to read!😙

  Hugzz, Miss B.💋

  Like

 2. Oh, ik ben ook meer een zomermens maar inderdaad de herfst heeft ook zijn leuke dingen kanten. Vooral de lekkere theesmaakjes, kaarsjes aan binnen, geen muggen enzo meer… heerlijk! Zo lang ik niet naar buiten hoef mag het van mijn stormen en waaien en regenen haha.

  Like

 3. Ik ben ook fan van de zomer, ik hou van de warmte. Aan de kou moet ik wel even wennen, maar het heeft aan de andere kant ook wel iets. De kou, de verwarming aan en het vroeger donker worden daar wordt het wel gezellig van in huis. De herfstkleuren in het bos vind ik ook heel erg mooi en ik hoor graag de dorre blaadjes tijdens het wandelen.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.