Oktober mini-bucketlist: nu is het echt herfst

3Oktober alweer, waar zijn die andere driekwart jaar gebleven? Ik blijf het zeggen geloof ik, maar het gaat zo snel. Het is de laatste paar dagen wel echt herfst, het wordt wat kouder, grijzer en guurder, en hoewel het van mij best nog wat langer (na)zomer had mogen blijven vind ik de herfst toch ook wel wat hebben hoor. Tijd voor een terugblik op september en nieuwe doelen voor de nieuwe maand.

Ik wilde een baan vinden. Dat is gelukt! Ik begin aan het eind van de maand, dus ik heb nog even ‘vakantie’ en dat vind ik helemaal geen probleem. Daarnaast wilde ik een gezond recept uitproberen en delen, en dat werd zalm uit de airfryer. Tot slot wilde ik een DIY gaan doen, maar daar is het helaas niet van gekomen.

Voor oktober heb ik natuurlijk ook weer een aantal doelen opgesteld:

♥ Een herfststukje maken. Ik vin het zo leuk om stukjes te maken, kerst, voorjaar, herfst, ik doe het graag. Dus nu ik nog vrij ben wil ik dat zeker gaan doen.

♥ Mijn WFT halen. Het moet voor de nieuwe baan, ik krijg het erbij. Inmiddels ben ik begonnen, en ik ga er van uit dat het helemaal goed komt.

♥ Vijfentwintig kilometer hardlopen. Ik gooi hem er nog maar een keer in, de vorige keer heb ik het net gehaald, ik hoop er nu toch wel ruim overheen te gaan.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

4 gedachtes over “Oktober mini-bucketlist: nu is het echt herfst

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.