Teatopics #3: lang en dik of klein en atletisch?

foto(60)1Het is al weer een tijdje geleden dat ik enkele vragen van Pickwick heb beantwoord op mijn blog. Inmiddels ben ik toch weer een heleboel leuke vragen tegengekomen tijdens het theedrinken, dus ik vond het tijd worden voor een derde deel met Teatopics.

Ben je wel eens op de Eerste Hulp geweest?
Niet voor mezelf gelukkig, voor zover ik weet. Toen ik blindedarmontsteking had ben ik volgens mij meteen op de kinderafdeling terechtgekomen via de huisarts, en kon ik de Eerste Hulp overslaan. Ik ben wel eens op de huisartsenpost geweest, en dat is bij ons dezelfde locatie als de Eerste Hulp.

Ben je liever lang en dik of klein en atletisch?
Dan ga ik toch echt voor de laatste optie. Klein zijn lijkt me best lastig, maar lang zijn is ook niet altijd handig hoor. Maar ik wil zo graag van mijn teveel aan kilo’s af, ik zou er met liefde een stukje van mijn lengte voor inleveren als dat de oplossing zou zijn.

Welke landen heb je allemaal bezocht?
Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Hongarije, Polen en Tsjechië. Valt best tegen he, er zijn nog zoveel landen die ik graag zou willen zien.

Wat heb je als laatste gekocht?
Ik kocht vanmiddag het nieuwste Harry Potter boek, als het goed is komt hij morgen binnen en ik ben heel erg benieuwd.

Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Schrijfster, kraamverzorgster, en later archeoloog. Astronaut leek me ook heel gaaf, en prinses zag ik ook wel zitten. Alleen de schrijfdroom is altijd gebleven.

Wat was jouw laatste aankoop?

9974

12 gedachtes over “Teatopics #3: lang en dik of klein en atletisch?

  1. Zojuist in de supermarkt heb ik een watermeloen gekocht 🙂 Gisteren hebben dochter en ik op de boot van Texel naar Den Helder ansichtkaarten en een klein houten kistje met versieringen gekocht.

    Like

  2. Oh, het nieuwste HP boek is écht geweldig. Heb ‘m binnen twee dagen uit gelezen! Inmiddels niet meer mijn laatste aankoop. Gisteren kocht ik een drietal boeken (met dank aan een paar VVV-bonnen). Heb de komende tijd nog een hoop te doen, haha.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.