Mijn persoonlijke alfabet: (X), Y, Z

xyzIn mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter X aan de beurt, maar daar kon ik werkelijk geen woord mee bedenken. Omdat ik de Y en de Z ook best lastige letters vond besloot ik de laatste drie letters te combineren. Wat meteen betekent dat dit de laatste aflevering van mijn persoonlijke alfabet is.

Yoga – vroeger dacht ik dat je daar ontzettend lenig voor moet zijn, tegenwoordig weet ik wel beter. Het is heerlijk en ook nog eens ontzettend goed voor je. Ik doe regelmatig aan yoga.

Yoghurt – ik ben gek op yoghurt, als ontbijt, als toetje of gewoon tussendoor. Afhankelijk van het eetmoment eet ik het graag puur of met iets erin.

Zee – ik hou van de zee, bij mooi weer om lekker aan het strand te liggen en te zwemmen, en bij minder mooi weer om lekker uit te waaien. Ik zou er graag veel vaker komen, maar helaas is het niet naast de deur.

Zomer – mijn favoriete seizoen, als het tenminste wel een beetje zomerweer is.

10 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: (X), Y, Z

 1. Yogurt, ZEE en ZOMER helemaal op 1 lijn, jij en ik 😉 Ik ben alweer te lang niet aan het strand geweest, liggen niet, wel zwemmen en die wandelingen maar dan ook liefst op blote voeten, zelfs als het koud is, hahahaha

  X

  Like

 2. Leuk! Yoga heb ik nog steeds niet gedaan… ik roep het al tijden maar durf nog steeds niet goed. Ik ben totaal niet lenig en ben dus nog steeds bang dat ik al die oefeningen niet kan doen… Ondanks dat dus iedereen zegt dat ook als je niet lenig bent je dit kunt. Ik ga het écht een keer proberen 🙂

  Like

  1. Ik ben ongeveer zo lenig als een houten plank, en ja, sommige oefeningen (de meeste) kan ik niet zo gracieus uitvoeren als de instructeur haha, maar als je je daar niet door laat ontmoedigen dan is het heerlijk en zul je ook merken dat je leniger wordt 🙂

   Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.