Afgelopen week #78: heel veel schmink en eindelijk een nieuw matras

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Afgelopen week was erg druk en chaotisch, ook op het gebied van eten. Veel heb ik niet gegeten, maar supergezond was het meestal niet. Ik moest een dag op de kermis eten en dan kom je al snel uit bij friet, we aten een avond op de markt en dat werd pizza en op de verjaardag van Lief haalden we Chinees. Maandag en donderdag aten we wel gezond, en gisteren kon het er ook wel mee door.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandagochtend begon nog rustig, maar in de middag ging ik schminken op de kermis in Boxmeer. Ik ben tot ’s avonds laat gebleven, maar helaas werkte het weer niet zo mee.
Dinsdag was het beter weer, na mijn werk ben ik teruggegaan naar mijn schminkplekje om de avond nog mee te nemen. De avond eindigde wel heel naar, we hoorden van de aanslagen in Istanbul en vrienden van ons zouden die avond juist terugvliegen naar Nederland. We wisten niet hoe laat precies, maar de complete onbereikbaarheid zorgde al wel voor een slapeloze nacht.
Gelukkig hoorden we de volgende ochtend dat alles in orde was en later in de week zijn ze alsnog veilig in Nederland geland. Ook hoorden we dat een andere kennis van ons kort voor de aanslagen was opgestegen.
Woensdag was er een grote jaarmarkt waar we al heel lang staan, ik heb er ieder jaar weer zin in om daar naar toe te gaan. Het was weer erg leuk, maar wel erg laat.
Donderdag was een normale dag, ik was aan het werk en verder deed ik helemaal niks, behalve nog een paar laatste boodschappen.

img_5981
Vrijdag was Lief jarig. We gingen lekker buiten de deur ontbijten en ik bakte een lekkere appeltaart. Cadeaus voor elkaar doen we nooit, we gaan lekker samen een dagje uit. We maakten nog wat hapjes en deden het verder lekker rustig aan. In de avond is er bezoek geweest, erg gezellig.
Zaterdag konden we de gemiste slaap een beetje inhalen. Oh nee, dat schijnt helemaal niet te werken. Nou ja, het was wel lekker in ieder geval. Ook zou ons nieuwe matras bezorgd worden. Tussen twee en zes, kan iemand me vertellen waarom dat dan altijd om twee minuten voor zes moet zijn? We hadden nogal haast om weg te gaan, want ik had last minute gehoord dat ik weer kon schminken op het zomercarnaval. Dat was vorig jaar erg leuk, en ook dit jaar was het weer erg gezellig.
Een bizar volle week dus, wel leuk maar ik ben blij dat niet iedere week zo is.

Afgelopen week in stappen
50.389

Afgelopen week werd ik blij van
Goed nieuws, lekker weer, leuke berichtjes en fijne dagen.

Afgelopen week in sport
Corestability training, mijn losse oefeningen en een wandelingetje.

Afgelopen week las ik
Ik las het eerste deel van ‘Crossfire’ uit, las ‘Girl Online’ van Zoë Sugg uit en begon in ‘Nederland volgens Youp’ van Youp van ’t Hek.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik deelde een aantal grappige zoektermen, mijn recensie van Finding Dory verscheen bij Nicole, de letter W van mijn persoonlijke alfabet was aan de beurt en ik deelde mijn doelen voor de nieuwe maand.

4 gedachtes over “Afgelopen week #78: heel veel schmink en eindelijk een nieuw matras

  1. Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw vriend zijn verjaardag, beter laat dan nooit 😉

    En zo grappig dat je zegt dat Chinees eten slecht zou zijn, Aziatisch eten, ook Chinees dus is nog gezonder dan ons Westerse cultuur ons voor schotelt, omdat er kruiden in zitten die ontzettend goed voor je zijn, en in die landen komen bepaalde ziektes ook amper voor, je kunt dus, beter is dan wel, zelfgemaakt, elke dag Chinees of Aziatisch eten eten dan ons voedsel….

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.