Juli mini-bucketlist

juiHet is weer de eerste van de maand, en dat betekent tijd voor nieuwe doelen en een terugblik op mijn doelen van de vorige maand. En van mijn laatste doelen is niet veel terecht gekomen, maar zo erg vind ik dat niet.

Ik wilde vijf minuten kunnen wallsitten. Reden achter dit doel was om mijn #dailywallsit weer op te pakken, want dat was een beetje op de achtergrond geraakt. De vijf minuten haal ik nog niet, maar ik ben wel weer fanatieker begonnen en doe het weer bijna dagelijks. Dus het doel áchter dit doel is wel bereikt, prima dus.
Ik wilde ook een dag naar het strand. Helaas hadden we een dag gepland maar was het ontzettend slecht weer, dus zijn we toch maar iets anders gaan doen. Aangezien het strand niet echt dichtbij is vonden we het zonde om de hele rit te gaan maken terwijl we er eigenlijk niet echt iets aan zouden hebben. Andere keer dus, maar het weer heb je niet in de hand.
En tot slot wilde ik mijn zakelijke website afmaken. Dat is bijna gelukt, ik ben bijna klaar.

Voor de nieuwe maand heb ik natuurlijk weer een paar nieuwe doelen opgesteld:

♥ 5 dingen versturen. Brieven, postcrossingkaarten of iets anders, dat maakt niet  uit.

♥ Mijn buitenwielen voor mijn skates testen.

♥ Eindelijk eens leren om die hoepel langer dan vijf seconden hoog te houden. Ja, ik vind hoepelen leuk, en het doet ook zeker wel wat, maar verdorie, ik kan er eigenlijk helemaal niks van.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

9 gedachtes over “Juli mini-bucketlist

 1. Wanneer de achterliggende gedachte van je doel bereikt is heb je feitelijk je doel bereikt 🙂 Goed gedaan!!
  Heb jij 1 paar skates waarvan je de wielen wisselt?
  Mijn doel voor deze maand is het schreeuw gedrag van mijn loge papegaai drastisch laten verminderen!! haha. Daar heb ik een hele kluif aan.

  Like

 2. Mooie haalbaren doelen…
  Hoepelen, ik merk als ik het elke dag even doe (langzaam opbouwen anders blauwe plekken) dan gaat het wel zo’n minuut of 5 beide kanten op.. Zodra ik het weer even niet doe dan valt dat ding constant, om gek van te worden

  Like

 3. Ik mis de vierdaagse? Hier geen plannen, ik word een beetje geleefd op dit moment zoals je zelf al hebt mee gelezen met mij, dank je wel dat je zo trouw bent gebleven waar ik nu probeer in te halen 😉 En ik denk dat de rest van de maand zo blijft, ik zie wel en ik probeer er wat van te maken 😀 Het weer wil ook nog niet zo meewerken natuurlijk en dat maakt dat ik zo telkens in mijn dipjes val ook…

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.