April mini-bucketlist: laat de lente maar komen

april-baby-names-girlsPasen is al weer voorbij, het was zo vroeg dit jaar. En zo zit het eerste kwartaal er gewoon al weer op. Gelukkig begint het weer wat beter te worden, wat een heerlijke temperaturen verwachten ze dit weekend zeg!
Het is al weer april, tijd voor nieuwe doelen.

Voor maart had ik natuurlijk ook een paar doelen opgesteld. Ik wilde gemiddeld twee keer per week hardlopen en ik wilde eens per week een lunchwandeling en een langere wandeling maken. De lunchwandelingen zijn gelukt, ik heb één langere wandeling gemaakt en twee keer per week hardlopen is er ook niet van gekomen. Maart was niet zo mijn maand qua doelen, ik had nogal wat aan andere dingen aan mijn hoofd. Ik wilde ook beginnen met opruimen in de tuin en de eerste groenten zaaien. Opruimen heb ik zeker veel gedaan, van groenten zaaien is het nog niet gekomen, maar dat is misschien maar beter ook, we hadden gisteren nog nachtvorst.
Tot slot wilde ik verder met de categorieën op mijn blog. Daar ben ik wel mee bezig geweest, maar af is het nog niet. Ik vind het oke zo, ik had veel aan mijn hoofd en minder ruimte om me op die doelen te richten, dus prima. Tijd voor april!

♥ Deze maand dan toch de eerste groenten zaaien. En aardbeienplantjes kopen, volgens mij zijn er niet veel meer in leven op het moment.

♥ De 5 km voorbij. In mei doe ik mee met de Wings for Life Run, zo ver mogelijk rennen tot de finishlijn je inhaalt, daar komt het op neer. Het zou leuk zijn als ik dan ergens tussen de 5 en de 10 eindig.

♥ Mijn auto wassen. Schandalig eigenlijk, maar sinds ik hem heb heb ik hem eigenlijk nog nooit gewassen. Het valt mee hoor, hij ziet er zeker niet erger uit dan de gemiddelde ongewassen auto.

♥ Iedere dag ‘iets’ aan beweging doen, al zijn het maar een paar squats op dagen dat ik niet sport. En op werkdagen ieder uur even opstaan.

Waar wil jij je deze maand op richten?

8 gedachtes over “April mini-bucketlist: laat de lente maar komen

 1. Onverwacht zal ik mij richten op de toekomst, niet door mijzelf bedacht, maar door instanties, dus de komende tijd zal ik mij daarop richten en ben ik al mee bezig, papieren verzamelen die nodig zijn.

  Verder, deken haken voor dochter, die in mei jarig is… mijn huidige deken is AF yeah! hahaha en daarnaast zie ik wel verder wat ik allemaal ga doen, dat plannen voor de verandering er nu ook in zit bij mij, dat is een feit, nog niet voluit, maar een beetje, stap voor stap 😀

  X

  Like

 2. Ik wil weer een kast opruimen en wat “ontspullen”. Ik wil goed blijven slapen, dus met regelmaat op tijd naar bed gaan. De 23e doe ik mee aan een internationale readathon, waarbij ik drie boeken in 24 uur wil gaan lezen. Ook wil ik die dag de organisatie helpen met het motiveren van deelnemers tijdens de readathon. Ik wil ook wat meer voor mezelf opkomen, ik merk dat ik overal ja op zeg en soms niet durf te zeggen wat ik werkelijk voel vanbinnen en daar wil ik iets aan doen. Z
  Verder hoop ik op wat meer toenadering en contact met lieve vrienden. En o ja, ik ben deze maand ook nog eens jarig haha 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.