Afgelopen week… #64: vrolijk Pasen!

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten:
Couscous, champignonschotel, bloemkool, lekkere salades bij de lunch, niet echt iets bijzonders eigenlijk. En vanavond hebben we lekker gegourmet.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Ik had mijn werkdag geruild met een collega, dus maandag was ik aan het werk. En het was ontzettend druk.
Omdat ik maandag heb gewerkt was ik dinsdag vrij. Gelukkig was het mooi weer, dus ik heb een lekkere wandeling gemaakt. De rest van de dag hebben we aangepakt om in de tuin aan de slag te gaan. Na de laatste nachtvorst hadden we een grote stenen bloembak in stukjes aangetroffen, een kennis van ons was aan het verbouwen en we mochten deze bij zijn puin achterlaten. Ik baal ervan dat de bak stuk is, maar hij was ook niet meer te maken en dan moet hij ook maar gewoon weg, bewaren heeft geen nut. Binnenkort eens kijken of we een mooie vervanger kunnen vinden.

img_5487
Woensdag was ook een vrije dag, die we schandalig genoeg gebruikten om nog een keer naar de Zwaluwhoeve te gaan. Ja, daar waren we twee weken geleden ook. Maar ik had nog een bon en soms is het gewoon fijn om spontaan zo’n dag te doen.
Donderdagochtend troffen we helaas een overleden Rocky in zijn hok aan. Heel onverwacht, en zoiets blijft verdrietig.
Ik was donderdag en vrijdag weer aan het werk, na twee vrije dagen toch een stuk lastiger dan met één vrije dag zoals normaal hoor. Het was net een mini-vakantie.
Zaterdag gingen we even naar de kermis in Helmond, daar was het lekker druk.

Afgelopen week in stappen:
59.498

♥ Afgelopen week werd ik blij van:
Lekker lezen, het mooie weer op momenten dat het mij goed uitkwam, een spontaan genietdagje, stokbrood met kruidenboter, paaseieren, weer een stukje opgeknapt in de tuin.

Afgelopen week in sport:
Een rondje hardlopen, een rondje wandelen, twee keer derbytraining en natuurlijk mijn gebruikelijke losse oefeningen.

Afgelopen week las ik:
Ik lees op het moment sneller dan dat ik recensies schrijf. Ik las deze week de eerste twee delen van ‘De Alchemisten’ van Richelle Mead uit, en ik weet meteen weer waarom ik me zo vaak voorneem om niet meer te beginnen in series als ik niet alle delen achter elkaar kan lezen. En ik begon in ‘Afvallen en opstaan’ van Wieke Biesheuvel.

Afgelopen week schreef ik:
Ik deelde vier varianten van het gevulde eitje, had even geen woorden, vulde mijn alfabet aan met de N en deelde het overlijden van Rocky.

9 gedachtes over “Afgelopen week… #64: vrolijk Pasen!

  1. Ik herken het wel van de gesneuvelde plantenbak, dat had ik hier met een glazen fruitschaal, die was 5 puntig als een ster, jaren en jaren had ik die al, en Picasso wist hem te slopen, en dat was heel dik glas! Daar baal ik soms nog van, hahahaha

    Nou goed, ze zijn niet meer te vinden voor nu, wie weet kom ik het ooit nog tegen op een rommelmarkt of zo…..

    Een vrij rustige week op Rocky na dus, heel veel sterkte daar mee, ik weet wat het doet, een dier verliezen. ❤

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.