Mijn persoonlijke alfabet: N

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter N aan de beurt.

Natuur – ik ben graag in de natuur. Zo mooi en zo bijzonder, ik kan er intens van genieten. Wandelen, hardlopen, fietsen, ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken tussen het groen.

Nagels – ik doe er momenteel niet veel mee, maar ik heb ook nagelstyling gedaan. Als ik in mijn salon aan de slag ga wil ik dit zeker weer oppakken.

Notitieboekje – wie kent ze niet? Ik heb altijd wel een notitieboekje in mijn tas zitten, want het gebeurt me regelmatig dat er iets in me opkomt op een moment dat ik niet de tijd heb om het uit te schrijven. Steekwoorden in een notitieboekje zijn dan een uitkomst.

Nee – ik heb er altijd moeite mee gehad om nee te zeggen, maar in de loop der jaren ben ik er gelukkig steeds een beetje beter in geworden. Soms is het goed om voor jezelf te kiezen!

Waar denk jij aan bij de letter N?

7 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: N

 1. Goh dit zou ik zo geschreven kunnen hebben šŸ˜‰ Ik zou ook meteen aan de natuur denken, en aan notitieboekjes die ik overal mee naartoe sleep. Nee zeggen is ook lastig hier haha. Nagels daar doe ik niet veel aan, behalve vijlen en soms lakken, maar de laatste keer is al lang geleden. Vooral de natuur, dat vind ik echt genieten.

  Like

 2. Een mooi lijstje en bij je vraag kwam het woordje Niet in mijn hoofd op en navelstaren, hahahaha

  het woordje niet, omdat velen het nog altijd gebruiken in zinnen wat ze niet willen, en dan gebeurt het toch wat ze niet willen, en niet weten waarom of hoe, en dat weet ik dus wel šŸ˜‰

  X

  Like

 3. Wat leuk zo’n persoonlijk alfabet. De N doet mij inderdaad ook wel aan nagels denken en aan nieuw. Nieuwe dingen proberen, dat is wat ik nu aan het doen ben ;). Liefs.x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.