Afgelopen week… #54: Ik ben er weer!

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Ik herontdekte het runderrookvlees, erg lekker. We aten ook bloemkool met gehaktballen, rode kool en spinazie, en op het werk hadden ze heerlijke erwtensoep.

Wat ik gedaan heb:
Ik was weer aan het werk na mijn weekje vakantie. Er was veel veranderd per het nieuwe jaar, maar dat wist ik al van tevoren. Maandag heb ik eerst nog een dagje genoten van mijn korte vakantie.
Woensdag ging ik naar fysiotherapie, en we gingen inkopen doen voor het bedrijf van Lief. Gelukkig was het nog niet glad op de weg.
In het weekend heb ik heerlijk rustig aan gedaan, beetje de boodschappen in huis halen, schoonmaken en opruimen. En ik hield een staring contest met ons konijn. Zondagavond kwamen mijn ouders gezellig langs. Het had wel een beetje gesneeuwd ’s nachts, bijna niet de moeite van het vermelden waard, maar oke, het leverde wel een leuk plaatje op. img_5109
En toen was gisteravond opeens het internet weg. Het modem deed helemaal niets meer, dus ik belde de helpdesk maar. Daar wisten ze me te vertellen dat er een leveringsprobleem met die dingen was en dat het nog best lang kon duren als ze er een op moesten sturen. Een andere optie was vandaag langs de winkel gaan, dus dat deed ik maar. De wachtrij viel reuze mee en al snel kreeg ik alles werkend weer mee. Gelukkig maar, een dag zonder internet is prima, het was wel lekker rustig, maar langer hoeft van mij niet.
In plaats van het op het internet hangen maakte ik een kleurplaat af en begon ik aan een nieuwe.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
41.008

Wat me blij maakte:
Al mijn gezellige collega’s weer zien, een supermooi nieuwtje voor één van hen, Tony’s caramel/zeezout, de kerststerren die nog steeds bloeien, kleuren

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee keer derbytraining, een paar briefjes van de Stoere Vrouwen Sporten challenge, een wandeling en natuurlijk de oefeningen van de fysiotherapie.

Waar ik over schreef:
Ik schreef over de Yoga-challenge die ik ga doen, deelde wat schattige kattenfilmpjes, schreef wat ik vond van De Verbouwing van Saskia Noort, en liet weten dat internet mij in de steek liet.

 

13 gedachtes over “Afgelopen week… #54: Ik ben er weer!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.