Afgelopen week… #53: vakantie

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Spinazie, doperwten, boontjes, vis, we aten niet veel bijzonders eigenlijk. Wel kocht ik weer eens van die luchtige crackers, die vind ik zo lekker, dus daar heb ik natuurlijk ook van gegeten.

Wat ik gedaan heb:
Ik had nog een weekje vakantie kunnen regelen nu mijn baan toch door blijft gaan na december, en eigenlijk heb ik maar heel weinig gedaan. Beetje spelletjes spelen, ik maakte twee kleurplaten, sportte wat en las twee boeken uit. Oh en ik ruimde flink op op de slaapkamer. En ik heb veel geslapen, ongelofelijk dat ik blijkbaar zoveel slaap nodig had. Ik voel me wel heerlijk uitgeslapen iedere dag.

img_5090

Aantal stappen gezet volgens de Breeze app:
32042, niet veel, maar dat had ik ook niet verwacht met zo’n lummelweekje.

Wat ik las:
Niet te filmen! van Sophie Kinsella en De Verbouwing van Saskia Noort.

♥ Wat me blij maakte:
Dat er bij ons geen sneeuw was gevallen en dat het niet glad was.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining, eindelijk de eerste keer van het nieuwe jaar. Ik had het gemist. Verder is de nieuwe Stoere Vrouwen Sporten challenge begonnen, een hele leuke dit keer: iedere dag haal ik een briefje uit bovenstaande envelop en daar staat op wat ik mag doen die dag. Verder natuurlijk mijn oefeningen van de fysio, en ik wandelde een rondje en liep een rondje hard.

♥ Aantal kilo’s verloren:
Vandaag stond ik voor het eerst sinds het begin van het jaar weer op de weegschaal en ik bleek 1,6 kilo kwijt te zijn.

Waar ik over schreef:
Ik schreef een update over de fysiotherapie, liet zien wat mijn beste 9 foto’s op Instagram waren, schreef een recensie over Niet te filmen!, maakte de winnares van mijn actie bekend en deelde het recept van een snelle pasta pesto.

12 gedachtes over “Afgelopen week… #53: vakantie

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.