Recept: snelle pasta pesto met champignons

pastapestoSoms heb je niet veel tijd of zin om te koken, en dan kan een snel recept van pas komen. Onlangs maakte ik deze snelle improvisatie pasta pesto. Snel klaar, weinig ingrediënten en het bleek ook nog eens erg lekker te zijn.

Ingrediënten voor 1 portie
2 a 3 handjes pasta
6 flinke champignons
3 theelepels pesto

img_5087Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik gebruikte zelf macaroni, omdat ik niets anders in huis had op dat moment.
Snij ondertussen de champignons in plakjes en bak ze gaar. Scheur de plakjes spek in reepjes en bak deze even mee met de champignons.
Giet de pasta af en voeg het toe aan de champignons. Ik vind het zelf erg lekker om het even mee te bakken, hou je daar niet van hoeft dat natuurlijk niet. Voeg ook de pesto toe en roer alles door elkaar.

Eet smakelijk!

Je kunt hier natuurlijk mee variëren. Ik denk dat het ook erg lekker is om een uitje toe te voegen. En je kan het geheel natuurlijk nog bestrooien met kaas, maar dat maakt het niet gezonder natuurlijk. Ik had het niet in huis, anders zou ik het gedaan hebben want bij pasta hoort strooikaas vind ik. Correctie, vónd ik, want hier heb ik het helemaal niet gemist eigenlijk.

 

5 gedachtes over “Recept: snelle pasta pesto met champignons

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.