Tag: Prikkel Je Zintuigen

Prikkel-je-zintuigen-TAG-Tag-van-Sytse-Thesfiles

Door Mieneke werd ik getagd voor deze leuke tag, Prikkel Je Zintuigen. De tag is bedacht door Sytse en ik heb hem al bij meerdere blogcollega’s voorbij zien komen. Ik vind het een mooie tag, met vragen waar je echt over na moet denken.

Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Lastig te omschrijven, maar ik ben gek op de geur die buiten hangt na een verfrissende regenbui op een warme zomerdag. Ik ben ook gek op de geur van de zee en de geur van het bos. En niet te vergeten de geur van lekker eten.

Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
Het geluid van water, de branding, een kabbelend beekje, een waterval, daar kan ik van tot rust komen. Muziek hoor ik natuurlijk ook graag, vooral de gitaar kan ik wel waarderen. Ik zou ook graag zelf nog eens leren spelen. Een echt kippevelmoment had ik bij het concert van Anouk, een paar jaar geleden, toen we met het hele Gelredome het nummer Michel meezongen.

Wat is het mooiste beeld wat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Oh lastig, er zijn zo ontzettend veel mooie dingen! Dan ga ik voor het uitzicht vanaf Śnieżka, de hoogste berg van het Reuzengebergte in Polen. Zo groots en weids, daar voel je je heel klein.

Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond gehad hebt?
Ik vind zoveel lekker! Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor chocola. Of kaas. Ik weet het  niet.

Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit het mogen voelen?
Lekker cliche, maar verliefd zijn, of het gevoel van liefde is toch echt fantastisch.

Volgens mij hebben de meeste bloggers de tag inmiddels al wel gehad, maar voel je vrij om hem over te nemen.

12 gedachtes over “Tag: Prikkel Je Zintuigen

  1. Mooi ingevuld! Ik vind het best lastige vragen, weet niet waarom. De geur die je beschrijft vind ik ook heerlijk! Na de regen is er een soort frisse zanderige geur, heel lekker.

    Like

  2. Leuk om de tag nog te zien gaan inderdaad, hahaha ja ik heb hem ook direct al ingevuld toen, Syts had mij direct al getagged.

    en jouw antwoord van het water, is ook het mijne, en de geuren ook eigenlijk. Leuk om jou weer een beetje beter te leren kennen, vooral de chocolade en de kaas, zou dat samen gaan? 😉 hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.