Kletsblogje #7

Zo leuk, gisteren deelde ik mijn kledingwishlist en schreef ik ergens in een reactie dat ik zo graag een nieuwe spijkerbroek zou willen, vandaag kon ik er één van mijn lijst afstrepen.

Onverwacht ook nog, ik was helemaal niet van plan om te gaan shoppen, maar ik moest een tijdje wachten en bedacht me dat er om de hoek een klein winkelcentrum zat. Wel jammer dat de winkels zelf ook niet zo groot waren, ik heb verder niks kunnen vinden van mijn lijst.

Maar ik ben al blij met deze aankoop. Iets scoren waar ik echt naar op zoek was voelt toch veel beter dan random dingen kopen die ‘wel oke’ zijn en mee gaan omdat het een aanbieding is. Dit was overigens ook wel een aanbieding, hij mocht voor de helft van het geld mee, maar voor de normale prijs zou ik hem ook gekocht hebben.

Vanmiddag is mijn laptop naar de reparateur gegaan, dus ik ben aan het typen op mijn telefoon. Dat doe ik niet zo vaak, ik vind het maar niks om lange stukken op mijn touchscreen te typen. Maar het is niet anders. Het contactpunt was waarschijnlijk stuk, en als ik daar niks aan zou doen zou het alleen maar erger worden en zou uiteindelijk de hele laptop overlijden. En dat moeten we niet hebben natuurlijk.

En ondertussen vliegt het laatste stukje van het jaar voorbij, nog twee weken en het is al weer 2016. Voor het skaten is de kerstvakantie begonnen, en ik had nooit gedacht dat ik nog eens een sport zou vinden waarbij ik echt zou balen als ik het bijna drie weken niet kan doen, maar toch dus. Gelukkig schmink ik nog een paar keer in een mooie hal, ik denk dat ik ze dan maar gewoon eens mee ga nemen. Schminken op wielen, moet kunnen.

En ik heb besloten dat ik eindelijk een keer een nieuwjaarsduik wil gaan doen, zeker als de temperatuur zo blijft. Wie doet er mee?

Ik heb trouwens goed nieuws gekregen: mijn baan, die eigenlijk per januari zou stoppen te bestaan, gaat toch nog even doorlopen, dus ik kan lekker nog even blijven werken.

Hoe is het met jullie? Heb je leuke plannen voor de feestdagen?

19 gedachtes over “Kletsblogje #7

 1. Wat goed dat je baan nog even doorgaat! En een nieuwsjaarduik wauw, dat zie je mij dus niet doen, brrrrr. Leuk om te lezen dat je een sport hebt gevonden wat helemaal jouw ding is en dat je gewoon baalt dat je nu niet kan sporten.

  Like

 2. De nieuwjaarsduik is tof! Ik heb zelf nog nooit meegedaan, maar ik wil al jaren, hihi. Lekker uitstellen, zo ben ik. Dit jaar is inderdaad wel een goed idee! Qua temperaturen en zo. Geen idee hoe het zeewater nu is, maar het zal allemaal best wel meevallen. 🙂 Succes!

  Like

 3. Wat fijn dat je baan toch nog niet stopt! Dat scheelt een hoop kan ik me voorstellen. De nieuwjaarsduik vind ik echt verschrikkelijk haha. Daar ga ik never aan meedoen! Heel veel uit mijn dorp gaan altijd massaal meedoen (ik woon aan zee), maar mij niet gezien hoor. :’)

  Like

 4. Oh wat goed van je baan in jan. Dat dit misschien maar een vast contract mag worden, als jij dat zelf ook wilt 😀

  En fijn al die andere zaken ook, de broek, schminken en ga zo maar door. Mijn plannen voor kerst? eerste niks, lekker thuis, tweede bij mijn ouders met de rest van de familie.

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.