Kletsblogje #5

NaamloosZo, het huis is weer schoon, tijd voor een bak thee en wat oeverloos geklets. Neem ook een kop en lees gezellig mee. Welke thee heb jij genomen? Ik heb vandaag gekozen voor de Lemon Pie van Pickwick, die vind ik heerlijk fris en zomers, en het is één van de weinige theetjes die ik ook nog lekker vind als hij wat is afgekoeld. Ik heb trouwens zo’n mooie dubbelwandige theepot, maar nu wil ik eigenlijk ook dubbelwandige theeglazen, omdat die er zo mooi bij passen. Maar we hebben al zo veel mokken en glazen…


Vandaag lekker een dagje vrij, wat een vervelend leven heb ik toch… Ik was van plan om nog even de Vierdaagselopers aan te moedigen, maar ik werd pas om half twaalf wakker. Is ook wel eens lekker eigenlijk, normaal slaap ik nooit zo lang uit. Maar ik lag er ook best laat in.
De laatste paar dagen zijn we regelmatig naar de Tilburgse kermis geweest. Altijd leuk vind ik, de sfeer, de feestjes, de lichtjes, de gezelligheid. En nog een voordeel: het is zo groot, ik heb de laatste drie dagen al meer stappen gezet dan ik af en toe in een week maak.
Ik zie nu de reclame van een schoonmaakproduct voorbij komen, en het klinkt best wel goed. Maar ik ben altijd een beetje sceptisch bij zulke dingen, als iets te mooi klinkt om waar te zijn is het dat vaak ook, en dat geldt volgens mij ook voor dure schoonmaakdingen. Over schoonmaken gesproken, ik zit hier in het toetsenbord van mijn laptop te staren, en die kan ook wel een beurt gebruiken geloof ik.
Zo nog even boodschappen doen, en dan ga ik lekker met een boek in de tuin denk ik. Hoe is het met jullie?

12 gedachtes over “Kletsblogje #5

 1. Ik ken dat met die theeglazen, maar inderdaad, ook al veel te veel mokken in de kast staan en ook zo zonde om die maar weg te doen terwijl er niks mis mee is. Ik ben vandaag 2x naar de supermarkt geweest. Ik heb een redelijk goede dag en het was daarstraks zo rustig, dat had ik nog nooit meegemaakt, dus ik besloot terug te gaan. Ik heb voor het eerst in maanden op mijn gemak alles uitgezocht wat ik al heel lang wilde eten zoals verse pizza en lasagne. Zo nog even mijn Clematis verpotten en een beetje schoonmaken en ik ben weer klaar voor vandaag. Heerlijk van die dagen waarop alles mee lijkt te zitten,

  Like

 2. Dus je hebt Nimweegse Annie gemist? 😉 hahahaha Ja,ik volg de vierdaagse via TVGLD en gewoon op npo1, dat doe ik al jaren.

  Gezellig zo dit kletsblogje en ik drink op dit moment even niets, straks weer voor ik ga douchen zo, even wat water en iets eten en dan op naar mijn werk!

  X

  Like

 3. Lemon Pie is toch wel een van mijn favoriete smaken. Ik drink alleen zelf geen thee met dit warmere weer…
  Schandalig genoeg ben ik nog nooit op de Tilburgse kermis geweest, terwijl ik er toch niet zo gek ver vandaan gewoond heb…
  Heb je je toetsenbord al een schoonmaakbeurt gegeven? 😉

  Like

 4. Wat een heerlijk relax dagje 🙂 Ik drink graag groene thee met citroen. En heerlijk de Tilburgse kermis. Toen ik nog in Tilburg op kamers woonde kwam de Kermis bijna door mijn straat, erg leuk!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.