Sharing Saturday #41

ssw

Ook vandaag heb ik weer een aantal leuke links om met jullie te delen. Veel lees- en kijkplezier, en fijn weekend!

♥ Ja, ik herken er wel een paar: 18 dingen die je stiekem doet als je alleen bent, maar nooit toegeeft.

♥ Ik moet eerlijk zeggen dat ik met het hele warme weer nog niet weg ben geweest, simpelweg omdat ik er niet aan toegekomen ben. Meestal ga ik vroeg in de ochtend als het een warme dag lijkt te worden, heerlijk. Hier vind je nog 10 tips voor hardlopen op warme dagen.

♥ Testje: Hoeveel weeg jij? Het grappige aan deze test is dat je bij de laatste vraag je lengte in moet vullen, maar de test het voor elkaar krijgt om er ondanks dat een totaal onrealistisch getal uit te krijgen… Ik zou 56 kilo wegen volgens de test. Als ik gekozen had voor de salade in plaats van de Big Mac zou ik zelfs maar 40 kilo wegen, met mijn 1.80…

♥ Ik mag helaas niet doneren, maar dit idee uit Zweden vind ik wel mooi: een sms ontvangen wanneer jouw gedoneerde bloed daadwerkelijk is gebruikt. Mooie service.

♥ Zo leuk, deze schildpadjes!

♥ Wees gewaarschuwd: dit spookt je kat uit als jij niet thuis bent!

7 gedachtes over “Sharing Saturday #41

  1. Dat Zweedse initiatief vind ik wel supergoed zeg! En ik ga die test ook eens doen, kijken of er bij mij een gezond gewicht uit komt (ik heb behoorlijk wat overgewicht en ben maar 1,53 m).

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.